Af - 11/06-16 10:30

Tragedien er komplet: Far til dødt barn ramt af togetTragedien er komplet: Far til dødt barn ramt af toget

Københavns Vestegns Politi oplyser, at barnets far er død ved en togpåkørsel ved Danshøj Station fredag aften

storybild

RB Plus. Politiet går flittigt i egne fotofælder. Politiets køretøjer blev fanget i at køre for stærkt af deres egne fotofælder mindst 189 gange i 2015. Det er en stigning på cirka 41 procent fra 2014.Arkivfoto: MJMSOLO - MJMSOLO - Ulykke, bil, kan bruge til arkivfoto, ingen personskade (Billede: kim Haugaard)

En halvandet år gammel dreng blev fredag aften fundet død i en lejlighed på Galgebakken i Albertslund.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi. Barnet blev fundet af sin mor i farens hjem.

Vagtchef Lars Jørgensen, Københavns Vestegns Politi, oplyser, at drengens far er død ved en togpåkørsel ved Danshøj Station fredag aften.

- Det er en meget ulykkelig sag, siger Lars Jørgensen.

Den lille dreng opholdt sig hos faren, men parret, der er skilt, havde nogle uoverensstemmelser, og moren havde fredag kontakt med ekskæresten. Herunder har manden tilsyneladende truet med at begå selvmord.

- Kvinden hører om en person, der er blevet påkørt på Danshøj Station. Hun bliver bange, fordi hun frygter, at det er ham, siger Lars Jørgensen.

Kvinden, der bor i København, ringer til Københavns Politi og kører selv ud til ekskærestens lejlighed på Galgebakken i Albertslund.

- Her finder hun sit livløse barn, siger Lars Jørgensen.

Lørdag formiddag står det fast, at det er barnets far, der er død ved personpåkørslen ved Danshøj Station.

Politiet fik anmeldelsen om fundet af det døde barn fredag aften kort efter klokken 21 og indledte en efterforskning af sagen som et mistænkeligt dødsfald. Det betyder, at der kan være tale om et drab.

- På grund af omstændighederne efterforsker vi sagen som et mistænkeligt dødsfald, men vi kan endnu ikke fastslå, om barnet er dødt som følge af en forbrydelse, en ulykke eller sygdom, siger vagtchefen.

Kriminalteknikere har natten til lørdag arbejdet i lejligheden på Galgebakken, og der er også holdt et ligsyn, hvor det ikke var muligt med sikkerhed at fastslå, hvordan barnet døde. Derfor skal der mandag ske en obduktion.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx