Af - 18/07-16 09:03; Opdateret: 18/07-16 09:14

Politiet på bar bund: Vi er løbet tør for spor af EmiliePolitiet på bar bund: Vi er løbet tør for spor af Emilie

Emilie Meng er væk på niende døgn, og politiet har p.t. ikke flere spor at gå efter.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er status quo for politiet i efterforskningen af 17-årige Emilie Meng fra Korsør, der nu er forsvundet på niende døgn.

Efter at have stemt dørklokker i Korsør i går og efterforsket de spor, der har været af den unge pige, er Sydsjælland og Lolland-Falsters Politis udgangspunkt således atter Korsør Station.

Familie sender hjerteskærende besked til Emilie
Familie sender hjerteskærende besked til Emilie

- Vi er desværre løbet tør for spor, så nu er vi tilbage til Korsør Station, hvor Emilie sidst blev set i live, siger efterforskningsleder Marianne Roed til TV 2/News mandag morgen.

Det var her, Emilies veninder sagde farvel til hende efter en bytur tidligt søndag morgen omkring klokken 04.00 den 10. juli. Siden har ingen hørt fra hende, og ingen af de spor, politiet havde samlet sammen, har altså givet pote.

Omfattende indsats har ikke ført politiet nærmere Emilie
Omfattende indsats har ikke ført politiet nærmere Emilie

- Men vi arbejder stadig med videoovervågning fra forskellige steder, og så har vi også en masse henvendelser, vi stadig skal have eftersøgt, siger Marianne Roed til TV 2/News

Ud over politiet var organisationen Missing People Denmark også ude i går, hvor mere end 400 frivillige borgere var rundt i Korsør for at lede efter de mindste spor. De fandt blandt andet to ‘mistænkelige genstande’, som muligvis kunne have betydning for politiet.

To 'unaturlige' genstande fundet under Emilie-eftersøgning
To 'unaturlige' genstande fundet under Emilie-eftersøgning

Facebook-siden ‘Eftersøgningen af Emilie Meng’, hvor knap 18.000 danskere nu har meldt sig ind under fanerne, takker Emilies fætter Robin Witzner for den massive støtte.

- Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi regnet med den opbakning, der mødte mig i morges. Det har været en følelsesmæssig rutschebane i dag, men at møde så mange nye, helt igennem fantastiske mennesker, har helt sikkert gjort dagen bedre end forventet, skrev han i aftes efter byvandringen.

Emilie meldes både død og fundet i live: Falske beskeder vækker harme
Emilie meldes både død og fundet i live: Falske beskeder vækker harme

- I har simpelthen gjort så KÆMPE en indsats, at i slet ikke forstår hvor meget det betyder for vores familie, supplerer han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx