Af - 26/04-14 20:53; Opdateret: 26/04-14 21:05

Vidne til bandeslagsmål i lufthavnen: Den ene trak en pistolVidne til bandeslagsmål i lufthavnen: Den ene trak en pistol

Bandeslagsmålet i Københavns Lufthavn lørdag eftermiddag kunne have udviklet sig meget mere dramatisk, end det gjorde. Et vidne så en rocker trække en pistol.

storybild

Bandeslagsmålet i Københavns Lufthavns ankomstterminal lørdag eftermiddag kunne have udviklet sig meget mere dramatisk, end det gjorde. Et vidne så en rocker trække en pistol. (Billede: Polfoto)

- Stryk af hvis du er en rigtig mand. Så tryk da for helvede på aftrækkeren.

De ord hørte 22-årige Ahmad Walid Rashidi pludselig ud af menneskemængden, da to grupper med relation til bandemiljøet lørdag eftermiddag stødte sammen i Københavns Lufthavn.

Bandeslagsmål i Københavns Lufthavn
Bandeslagsmål i Københavns Lufthavn

Ahmad, som til daglig læser medicin og er formand for projektet 'Walking Future', var i lufthavnen for at hente sin ven. Han fortæller over for mx.dk, at han har kendskab til bandemiljøet og derfor ikke var i tvivl om, at noget stort var på færde.

- Jeg var derude klokken kvart i fem, og der så jeg flere store fyre med tatoveringer i ansigtet og indvandrergrupper med solbriller og kasketten på skrå, siger Ahmad.

- Jeg vidste med det samme, at alt ikke var, som det skulle være, siger den 22-årige lægestuderende.

Trak en pistol
Han fortæller til mx.dk, at episoden startede med, at to personer stod ansigt til ansigt og begyndte at skubbe til hinanden.

- Det er her den ene pludselig råber, at han skal trykke af. Jeg kigger derover og kan se, at den ene (rockeren, red.) havde en metalgenstand i hånden, siger Ahmad Walid Rashidi.

To mænd fængslet for knivstik mod 64-årig
To mænd fængslet for knivstik mod 64-årig

- Herefter opstår der vildt kaos, og nogle af dem løber ind i bagagehallen, hvor en dame bliver skubbet halvt omkuld, og alarmen går, siger han og fortæller, at de hurtigt kommer tilbage, og at alle herefter, på grund af alarmen går, går hvert til sit.

Flere af medlemmerne fra indvandrerbanden stillede sig op sammmen med folk, der ventede på på de rejsende.

- Pludselig gør de alt, de kan for at blande sig med civilbefolkningen, så politiet ikke kan se, hvem de er. Men jeg hører nogen, der står tæt på os, sige: Tag nogen med, det er nu, det sker, fortæller Ahmad Walid Rashidi og understreger, at episoden ikke, som politiet ellers oplyser over for mx.dk, var tilfældig.

64-årig stukket ned under bandeslagsmål
64-årig stukket ned under bandeslagsmål

- Det var helt sikkert planlagt. Der har været et problem allerede inden episoden mellem to personer, og så har man taget venner med derud, hvis det skulle udvikle sig, siger Ahmad.

Bagmændene holdt sig i baggrunden
Ifølge Ahmad Walid Rashidi var medlemmerne fra indvandrerbanden primært fra Pakistan, imens rockerne lignende medlemmer fra Hells Angels.
Ekstra Bladet skriver, at det var medlemmer fra den dansk-hollandske rockergruppe Satudarah, imens indvandrerbanden var LTF (Loyal To Familia).

- Jeg kørte forbi fem-seks medlemmer fra Satudarah, der var på vej mod lufthavnen på motorcykel, siger et øjenvidne til avisen.

Ahmad Walid Rashidi fortæller, at det på rockersiden udelukkende var de unge, der kæmpede, imens de mere garvede medlemmer holdt sig baggrunden.

- De ældre, eller dem der lignende bagmændene, sad stille og roligt lidt derfra og kiggede på. Det var helt tydeligt, at de lod de unge slås, som om det var en eller anden form for test, fortæller Ahmad, der virkelig synes, at hele sceancen var modbydelig.

- Jeg har ikke en skid respekt for mennesker, der laver sådan noget. Der var masser af børn til stede, som stod og ventede på deres far og mor, og det er simpelthen for usselt at lave sådan noget derude, fastslår han over for mx.dk.

Ahmad Walid Rashidi har snakket med politiet efter episoden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx