Af - 30/10-15 12:48; Opdateret: 30/10-15 13:06

TILLYKKE: Drengen i den gamle krop fylder 18 år i dagTILLYKKE: Drengen i den gamle krop fylder 18 år i dag

Mange læger spåede, at Jesper Sørensen aldrig nåede at blive voksen, men de tog heldigvis fejl, for i dag fylder hele Danmarks Jesper 18 år.

Bildstrecke im Grossformat »

Ikke alle havde regnet med, at drengen i den gamle krop skulle blive voksen. For børn med progeria bliver gennemsnitligt 13 år og sjældent ældre end 16 år. Det skriver Ekstra Bladet, som i anledningen af Jesper Sørensens 18 års fødselsdag har talt med Jespers mor.

Hun ønsker ikke at uddybe, hvad der skal ske på Jespers store dag, men takker for de mange hilsner på hans Facebook-side. Hun fortæller, at Jesper blandt andet har ønsket sig den nye iPhone i fødselsdagsgave.

- Vi samles familie og venner og fejrer ham. Hvor, det sker, har jeg lovet Jesper at holde hemmeligt, så det bliver uden medierne, og han giver ikke interview i dag, men jeg skulle hilse fra ham og sige tak for alle de søde hilsner. De varmer ham.

Jesper Sørensen har vundet mange danskeres hjerter gennem tv-skærmen grundet sit afsmittende gode humør, som også er højt i dag.

- Han er glad. Det er en stor dag. Han er meget glad for alle de hilsner, han modtager på sin fanside. Han læser dem hver og en, siger Jette Sørensen, som er mor til Jesper i interview med Ekstra Bladet.


Der skal lyde et stort tillykke fra metroxpress til Jesper!


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx