Af - 07/01-15 14:01; Opdateret: 07/01-15 14:12

Politividne: Charlie Hebdo var ren nedslagtningPolitividne: Charlie Hebdo var ren nedslagtning

Terrorangrebet mod Charlie Hebdo lykkedes, selvom det satiriske magasin var under særlig politibeskyttelse på grund af nye, aktuelle trusler.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

- Charlie Hebdo var en ren nedslagtning indendøre, fortæller, talsmand på vegne af parisisk politi, Rocco Contento om det terrorangreb på det satiriske magasin, Charlie Hebdo, som indtil nu har dræbt tolv personer dræbt - herunder to politibetjente - og yderligere såret 10 på Paris-redaktionen.

- To maskerede og svært bevæbnede mænd trængte ind i bygningen omkring klokken 11 i dag. Politiet var meget opmærksomme på grund af trusler for nylig, men det lykkedes dem alligevel at komme ind i bygningen, oplyser Contento.

Cameron: Angrebet i Paris gør mig syg
Cameron: Angrebet i Paris gør mig syg

Roco Contento oplyser desuden, at terroristerne flygtede fra bygningen i en stjålet bil og med politiet i hælene kørte mod Port de Pantin.

Den franske journalist, Benoit Bringer, som arbejder på et nyhedsbureau i samme bygning som Charlie Hebdo, og derfor så angrebet tæt på fortæller til fransk radio:

“Vi hørte skud i gaden. Vi så hætteklædte mænd, som med Kalashnikovs gik ind i bygningen. Vi ringede til politiet, og få minutter hørte vi tungt skyderi, en masse skud, siger han og fortsætter:

Ekspert: Det første klare politiske mord
Ekspert: Det første klare politiske mord

- Vi gik op på taget, og efter 10 minutter så vi to bevæbnede mænd komme ud på gaden. Tre politibetjente på motorcykler ankom samtidigt, men måtte flygte, da de andre var bevæbnede. Der var en masse larm og skyderi på gaden, en masse skyderi, og så flygtede de i en bil.

Journalist, Martin Boudot, som også arbejder i samme bygning som Charlie Hebdo, oplyser, at han hørte skud og stemmer, der råbte Allahu Akbar, ( Gud er stor, red)

Ifølge The Guardian så vidner der arbejdede på et byggeri af en ejendom overfor Charlie Hebo skud da angrebene begyndte og ligesom de bagefter så hårdt sårede betjente kæmpe for livet på gaden bagefter skudene.

Messerschmidt: Potentielt angreb på ytringsfriheden
Messerschmidt: Potentielt angreb på ytringsfriheden

Bonnichsen: Ingen garanti for at det ikke kan ske i Danmark
Bonnichsen: Ingen garanti for at det ikke kan ske i Danmark

VIDEO: Her angriber terrorister fransk blad
VIDEO: Her angriber terrorister fransk blad


LÆS OGSÅ: FAKTA: Det er Charlie Hebdo kendt for

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx