21/08-17 05:09; Opdateret: 21/08-17 10:43

Knivstikkeri koster 49-årig mand livet i FrederikshavnKnivstikkeri koster 49-årig mand livet i Frederikshavn

Mand og kvinde er anholdt efter knivstikkeri i Frederikshavn søndag. Politiet leder efter en tredje mand.

storybild

Nordjyllands Politi blev søndag aften tilkaldt efter et knivstikkeri i Frederikshavn. En 49-årig mand er afgået ved døden. Free/Colorbox.dk/arkiv

Frederikshavn. En 49-årig mand døde søndag aften efter et knivstikkeri i Frederikshavn. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi har anholdt en 57-årig mand og en 38-årig kvinde.

De er begge sigtet for drab og vil i løbet af mandag blive fremstillet i grundlovsforhør, oplyser vicepolitiinspektør Frank Olsen, Nordjyllands Politi, mandag morgen.

Politiet fik klokken 21.21 via alarmcentralen en anmeldelse fra en adresse i Frederikshavn.

Politiet mener, at den 49-årige mistede livet i en lejlighed på Lindegårdsvej i Frederikshavn. De nu to anholdte opsøgte manden på adressen, hvor der opstod tumult.

Ifølge politiet mundede det ud i, at den 49-årige løb ind i en opgang. Kort efter blev han fundet død i en kælderskakt. De nærmere omstændigheder omkring motivet ligger ikke fast.

Ud over de to mistænkte, der allerede er anholdt, leder politiet efter en 40-årig mand, der er fra området omkring Frederikshavn.

- Vi kender hans identitet, og vi leder efter ham. Hvis man kender til den eftersøgtes opholdssted, skal man kontakte politiet på 114 – man skal ikke selv forsøge at pågribe ham, siger Frank Olsen i en pressemeddelelse.

Ud over de formodede gerningsmænd leder politiet efter vidner, der har oplysninger om knivstikkeriet.

Folk, der har set eller hørt noget, opfordres til at henvende sig til Nordjyllands Politi på telefon 114.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx