Af - 29/09-15 14:46; Opdateret: 29/09-15 16:04

Qvortrup: Nok den største danske fiasko i nyere dansk politikQvortrup: Nok den største danske fiasko i nyere dansk politik

Qvortrup vurderer, at Carl Holst går af som minister, fordi han formentlig ikke længere kunne hente opbakning fra Lars Løkke.

- Fire måneder som minister endte i en katastrofe, sådan konkluderer Qvortrup på forsvarsministeren Carl Holst tid som minister.

En katastrofe, der formentlig blev for meget for Lars Løkke:

- På et tidspunkt måtte Lars Løkke trække en streg i sandet. Det kan godt være, Carl Holst teknisk set traf beslutningen, men det har han formentlig gjort, fordi han har iagttaget, at han ikke kunne hente opbakning, det sted man er nød til at hente opbakning fra, når man er minister, nemlig hos statsministeren, siger Qvortrup.

Carls Holst blev efter Qvortrups mening en for stor belastning for regeringen. Samtaleemnet var om den uheldige Carl Holst frem for regeringens politik.

Qvortrup: Carl Holst er 'dead man walking'
Qvortrup: Carl Holst er 'dead man walking'

Jeg tror Carls Holst og også Lars Løkke havde satset på, at det her ville drive over. 'Hvis vi bare stikker hovedet i buksen så mon ikke der kommer en ny sag, som pressen kan interessere sig for om en uge'. Det var jo sådan, det gik med Lars Løkkes egen sag. Men i tilfældet Carl Holst har situationen imidlertidig været den, at der konstant er kommet noget nyt frem.
Det siger Qvortrup.

Og med sådan en mediestorm spår Qvortrup ikke Carl Holst mange chancer i politik. Han tror, at Carl Holst er blevet sparket år tilbage i hierarkiet i partiet Venstre.

- Jeg har vanskeligt ved at komme i tanke om nogen anden større dansk fiasko i nyere dansk politik.

Qvortrup: Carl Holst værste fjende skal findes internt i Venstre
Qvortrup: Carl Holst værste fjende skal findes internt i Venstre

LÆS OGSÅ: Her er landets mest upopulære minister

LÆS OGSÅ: Q til Holst: Sig nu bare undskyld og kom videre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx