Af BERIT HARTUNG - 08/05-17 09:32

Familie gjorde usædvanligt fund i aftensmaden: Pludselig kiggede et par øjne ud på demFamilie gjorde usædvanligt fund i aftensmaden: Pludselig kiggede et par øjne ud på dem

En midtjysk familie gjorde et usædvanligt fund i en broccoli, da de forleden var ved at forberede aftensmaden: Under plastfolien gemte sig et firben fra Italien.

storybild

(Billede: Scanpix)

Grønt er godt og sundt, men i weekenden blev det alligevel lidt for grønt for en familie fra Ikast i det midtjyske. Da faderen i familien var i gang med at gøre grøntsagerne klar til aftensmaden, fandt han nemlig et 12 centimeter langt firben, som tilsyneladende havde taget turen fra Italien som blind passager.

»Min far skar den her broccoli op, og så fandt han så det der firben,« siger 9-årige Emma Mosgaard til TV MidtVest.

Godt skjult: Kan du få øje på slangen i bladene?
Godt skjult: Kan du få øje på slangen i bladene?

Hun fortæller også til tv-stationen, at familien i første omgang troede, at dyret var dødt og smed det i skraldespanden. Selv søgte hun tilflugt på havetrampolinen.

Da hendes far kort tid efter kiggede efter en ekstra gang, viste det sig, at firbenet havde overlevet både indpakning, transport og en tur i køleskab og stadig var i live.

Broccolien er købet i den lokale Rema 1000, hvor købmand Ole Vinther Kristensen også blev noget forbavset. Han har aldrig oplevet noget lignende, fortæller han.

Emma Mosgaard er i forvejen ikke så meget for grøntsager, og nu tvivler hun også på, at hun overhovet kommer til at spise broccoli i fremtiden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Krig hos Socialdemokraterne: Profil...
bt.dk
Lars Løkke i krig med avis i nat: Min...
bt.dk
Politiet: 25-årige Alek kørte bevidst...
bt.dk
Teenage-pige voldtaget på efterskole
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx