Af - 14/01-16 09:56

Pas på: IKEA tilbagekalder livsfarligt legetøjPas på: IKEA tilbagekalder livsfarligt legetøj

Varehuset tilbagekalder nu slaginstrument og trommestikker til børn

Bildstrecke im Grossformat »

IKEA advarer nu mod to forskellige slags børnelegetøj solgt i kædens butikker. Det drejer sig om LATTJO trommestikker og LATTJO slaginstrument. Kæden beder kunder, der har købt legetøjet, om straks at fjerne det fra deres børn og aflevere det tilbage i et af kædens varehuse.

Der sidder nemlig sorte gummihoveder på trommestikkerne, der kan skrues af, og derfor er der risiko for, at børn kan sluge gummistykkerne, der i værste fald kan medføre kvæling.

Ikea giver kæmpe julebonus
Ikea giver kæmpe julebonus

Kæden oplyser, at der ikke er rapporteret nogle uheld med legetøjet. Advarslen kommer efter at seks medarbejdere i kæden har opdaget, at gummihovederne på trommestikkerne kan skrues af og indrapporteret fejlen.

-Børn tænker ikke på sikkerheden, når de leger, og derfor skal vi gøre det. LATTJO trommestikker og LATTJO slaginstrument, kan udgøre en sikkerhedsrisiko, trods at de er testet i henhold til gældende sikkerhedsforanstaltninger, ønsker vi derfor at tilbagekalde dem. På den måde minimerer vi risikoen for at børn kommer til skade, når de leger," siger Thomas Balslev, salgsleder for Børnenes IKEA i Danmark i en pressemeddelelse.

Ikea belønner trofaste medarbejdere med en ordentlig pose penge
Ikea belønner trofaste medarbejdere med en ordentlig pose penge

IKEA oplyser, at trommestikkerne og slagtøjet har været solgt siden 1. november 2015. Kunder der har købt legetøjet kan få den fulde pris refunderet, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Se hvordan legetøjet ser ud i galleriet oven for.

23-årige Camille har brug for hjælp: Er du hendes Ikea-kyndige redder?
23-årige Camille har brug for hjælp: Er du hendes Ikea-kyndige redder?

LÆS OGSÅ: Derfor køber du for meget i IKEA (og sådan undgår du at gøre det igen)

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx