Af SIMON BOAS - 15/06-17 13:22

Politiet til danskerne: Kan I hjælpe med at identificere druknet kvinde?Politiet til danskerne: Kan I hjælpe med at identificere druknet kvinde?

Onsdag eftermiddag druknede en kvinde ud for Nivå Strand i Nordsjælland, men det er endnu ikke lykkedes politiet identificere kvinden.

Bildstrecke im Grossformat »

Onsdag eftermiddag druknede en kvinde ud for Nivå Strand i Nordsjælland, men det er endnu ikke lykkedes politiet identificere kvinden.

Derfor beder Nordsjællands Politi nu 'borgerne om hjælp til at fastslå hendes identitet ved at fremvise kvindens formodede ejendele.'

Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Genstandene blev ifølge politiet fundet på stranden onsdag aften, men der lå ikke noget ID eller andet, der kunne identificere kvinden, hvorfor politiet nu offentliggør billederne af kvindens genstande.

'Der er intet, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag. Blandt andet havde kvinden badedragt på, da hun blev opdaget i vandet af en surfer, og vi betragter det som en tragisk ulykke i forbindelse med en svømmetur,' fortæller politikommissær Mogens Mogensen fra Nordsjællands Politi i pressemeddelelsen.

De oplyser samtidig, at kvinden er skandinavisk af udseende, slank af bygning med mørkt, kort hår og formentlig er mellem 30 og 50 år gammel.

Hvis du kan genkende genstandene, så kan du kontakte politiet på telefon 114.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx