Af Ritzau - 15/09-16 12:56; Opdateret: 15/09-16 16:36

Politiet fulgte live med i sexfælde med mindreårig pigePolitiet fulgte live med i sexfælde med mindreårig pige

Fire er tiltalt i Retten i Glostrup for at afpresse mænd efter sexsnak med 14-årig. De nægter sig skyldige.

storybild

Retten i Glostrup behandler en straffesag om afpresning af mænd, der angiveligt var interesseret i tilbud fra 14-årig pige (arkivfoto). (Billede: Free/Per Johansen, Pressefoto, Domstolsstyrelsen)

Otte mænd skrev i januar på nettet med en 14-årig pige, som de troede ville have sex. Det viste sig dog, at der bag det unge alias gemte sig fire voksne mænd, der hellere ville have penge.

Mens der blev udvekslet sms-beskeder og nøgenbilleder, fulgte politiet live med i korrespondancen.

Det fortæller anklager Rune Sorvad Rydik i Retten i Glostrup torsdag, hvor fire mænd i alderen 19 til 28 år er tiltalt for afpresning og forsøg på afpresning.

I retten læser han flere beskeder højt fra korrespondancen. Den er foregået på telefon mellem de tiltalte og en af de mænd, der angiveligt ville have sex med pigen.

- "Er du til anal?" spørger en mand den fiktive 14-årige pige i korrespondancen.

- Dertil svarede personen, at vedkommende kun er 14 år, siger anklageren og fortsætter:

- Manden svarede, "okay, hvor kan vi mødes?"

De fire tiltalte oprettede ifølge anklagemyndigheden en falsk profil på det sociale medie Badoo.com. Her udgav de sig for at være en mindreårig pige, der gerne ville have sex.

I retten oplyser de tiltaltes forsvarere, at de alle nægter sig skyldige i afpresning og forsøg på afpresning, men tre af de tiltalte indrømmer, at de mødtes med nogle af mændene.

- Jeg fik fortalt, at der ville komme en pædofil, der troede, at han skulle mødes med en mindreårig pige, siger en 22-årig tiltalt, der efter eget udsagn ville sætte manden på plads.

Derfor slog han manden flere gange på Flintholm Station.

Manden er blot en af tre mænd, som de fire tiltalte er anklaget for at have truet og afpresset.

Mændene fik at vide, at de ville blive skåret i småstykker i en skov eller blive meldt til politiet og få lagt nøgenbilleder ud på nettet, hvis ikke de betalte penge til de formodede gerningsmænd, hævder anklagemyndigheden.

Fem andre mænd er ifølge anklagemyndigheden også blevet forsøgt afpresset, efter at de havde chattet med den fiktive mindreårige pige online og på sms.

De nåede aldrig at mødes med de tiltalte, der kort tid efter blev anholdt af Københavns Vestegns Politi.

Efterforskningen begyndte i januar i år, da et af ofrene kontaktede politiet. Telefonnummeret blev overvåget, og det viste sig, at flere mænd løbende var i kontakt med telefonen.

Der ventes dom i sagen senere i denne måned.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx