Af - 30/04-16 12:09; Opdateret: 30/04-16 12:22

Skype-milliardær taler ud: Derfor sagsøger jeg AuraSkype-milliardær taler ud: Derfor sagsøger jeg Aura

Skype-stifter Janus Friis tager for første gang bladet fra munden og udtaler sig om den bitre strid med ekskæresten, sangerinden Aura Dione.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter at forholdet mellem Skype-stifter Janus Friis og sangerinden Aura Dione gik i stykker i 2015, har de kæmpet en juridisk strid om millioner. Nu er der sket en drejning, der for første gang får Janus Friis til at udtale sig i sagen. Det skriver Berlingske Business.

Skype-milliardær slæber dansk popstjerne i retten: Kræver dyr forlovelsesring tilbage
Skype-milliardær slæber dansk popstjerne i retten: Kræver dyr forlovelsesring tilbage

Mens de var kærester, lånte Janus Friis 15 millioner kroner til Aura Dione gennem firmaet Lismore, og de penge vil selskabet, der har tilknytning til Janus Friis, gerne have tilbage. Men Aura Dione nægter, at hun har skrevet under på lånet.

Ifølge Janus Friis beskylder Aura Dione og hendes advokat ham nu for at have forfalsket hendes underskrift samt for at have tilbagedateret lånedokumentet. Det vil han ikke have siddende på sig.

- Det er falske anklager. Jeg er iværksætter. Det er mit virke, og jeg opfører mig ordentligt. Det er fuldstændig utænkeligt, at jeg kunne finde på at forfalske underskrifter eller sørge for, at de blev forfalsket, siger Janus Friis til Berlingske Business og tilføjer:

- Det er en grov beskyldning og slet ikke acceptabel. Især fordi påstanden er fremsat mod bedre vidende. Derfor er jeg nødt til at trække en streg i sandet.

Aura Diones advokat, Bjarke Vejby, afviser imidlertid, at han har beskyldt Janus Friis for dokumentfalsk. Men han hævder fortsat, at lånedokumentet er tilbagedateret.

- Det har jeg ikke ultimativt gjort gældende. Men jeg har dokumenteret, at lånedokumentet er antedateret, og jeg ved, at min klient siger, at hun ikke har skrevet det under, siger Bjarke Vejby.

Der foregår i alt fem retssager mellem de to parter, heraf tre sager i Danmark og to i USA. I en af sagerne kræver Janus Friis værdien af en række gaver, herunder en dyr taske, betalt tilbage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx