Af Simone Augusta Lundt - 10/12-17 11:02

Mand jagtet rundt på rasteplads af flere gerningsmænd med knivMand jagtet rundt på rasteplads af flere gerningsmænd med kniv

Omkring klokken 23 lørdag aften blev en mand jagtet og efterfølgende stukket ned på en rasteplads.

storybild

Arkivfoto (Billede: Claus Fisker)

På Rasteplads Skærup mellem Kolding og Vejle blev en mand jagtet af tre til fem gerningsmænd, der havde en kniv. Der var flere mennesker på parkeringspladsen, der så ham blive forfulgt, men de reagerede ikke. Gerningsmændene stak manden i lysken, skriver TV Syd.

»De ser ikke selve knivstikkeriet, men den sårede mand kommer efterfølgende hen til dem for at få hjælp, hvor det viser sig, han er stukket med en kniv i lysken,« fortæller Mikkel Ross, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Vidnerne hjalp manden på hospitalet, hvor han fortsat er indlagt. Han er uden for livsfare og har det under omstændighederne godt.

Sydøstjyllands Politi leder fortsat efter gerningsmændene, og derfor opfordrer de vidner til at kontakte politiet, hvis man har set noget. Ekstra Bladet skriver, at flere personer er blevet anholdt efterfølgende, men politiet ønsker ikke at udtale sig yderligere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Dansk musiker vil være 'X...
bt.dk
Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx