Af - 22/12-15 15:28

Ældre kvinde røvet hos lægenÆldre kvinde røvet hos lægen

73-årig kvinde blev mandag ved middagstid frarøvet sin hvide Mercedes-personbil i Herfølge.

En 73-årig kvinde blev mandag ved middagstid frarøvet sin hvide Mercedes-personbil i Herfølge.

Det skriver Dagbladet Køge.

Ved SuperBrugsen på Billesborgvej så et vidne klokken 11.00, at to mænd »hapsede« nøglerne fra kvinden, men da vidnet råbte op, smed mændene nøglerne fra sig og løb derpå væk i retning af Fakta, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

25 minutter senere var mændene at finde i et nærliggende lægehus, hvor den ene angiveligt spurgte personalet om et eventuelt lægeskifte, mens den anden mand ifølge anmeldelsen stjal en taske med en bilnøgle fra en patient i lægehus - nemlig den 73-årige kvinde.

- På én eller anden måde vidste de åbenbart, at den hvide Mercedes er kvindens bil, og da hun løber efter dem og forsøger at forhindre dem i at køre væk, får hun et ordentligt skub. Det er derfor, at vi kalder det et 'røverilignende forhold', siger Martin Bjerregaard til Dagbaldet Køge.

Det er indtil videre sparsomt med oplysningerne om de formodede gerningsmænd, men begge er af offeret blevet beskrevet som danske mænd, hvoraf den ene var iført orange hættetrøje, mens den anden havde kasket og bar en taske på siden af kroppen.

Eftermiddagens afhøringer af personalet i lægehuset gav ifølge politiet ikke flere spor at arbejde videre efter. Bilens registreringsnummer er AE 69 450, og mændene blev sidst set kørende i sydlig retning ad Vordingborgvej.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx