Af KATRINE FREDERIKKE WANDRUP - 17/06-17 08:55

Danske Teddy deler vild video: Cyklist kører rundt på motorvejen blandt bilerneDanske Teddy deler vild video: Cyklist kører rundt på motorvejen blandt bilerne

Cyklisten skiftede endda vejbane, så han kunne cykle mod hovedstaden.

storybild

Onsdag delte Teddy Østergaard en noget opsigtsvækkende video på Facebook. Den cirka et minut lange video viser en mand cykle i nødsporet på motorvejen og pludselig dreje ind foran nogle biler for at skifte spor, hvor motorvejen deler sig.

Den vilde video er optaget på Sjælland på Holbækmotorvejen ind mod København, og det er da vejen deler sig, så bilisterne enten kan køre mod Rødby eller København, at cyklisten gerne vil skifte vejbane – han skal nemlig i retning mod hovedstaden.

Cyklist ramte hul i jorden: Nu har han fået 1,65 millioner i erstatning
Cyklist ramte hul i jorden: Nu har han fået 1,65 millioner i erstatning

Manden viste sig at være en ældre slovensk herre, som Teddy Østergaard allerede havde prøvet at stoppe og få væk fra den farlige situation. Men da Teddy Østergaard gik tilbage til sin bil for at kontakte politiet, kørte cyklisten videre, og derfor valgte Østergaard at følge efter ham med havariblinket tændt for at advare andre bilister. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

4 grunde til at tage på cykelferie i år
4 grunde til at tage på cykelferie i år

»Det tog lidt tid, men efter videoklippet fik jeg en anden bilist til at køre foran og stoppe ham igen. Så var det bare at vente de små 20 minutter, til politiet dukkede op,« fortæller Teddy Østergaard.

Kvinde tabte 5.500 kroner: Og så kom hjælpen cyklende - troede hun
Kvinde tabte 5.500 kroner: Og så kom hjælpen cyklende - troede hun

Vestegnens Politi bekræfter overfor Ekstra Bladet, at episoden er fundet sted.

»Der er tale om en ældre, slovensk herre. Vi sendte en patrulje, der fik ham hjulpet væk fra motorvejen. Han fik en formaning, men ingen bøde,« siger kommunikationsansvarlig hos Vestegnens Politi, Claus Buhr.

Dog er der ikke noget nyt i en cyklist på motorvejen, fortæller han. Det er desværre noget, politiet oplever forholdsvis ofte, og som de normalt plejer at advare bilisterne om på Twitter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx