Af Niels Pedersen - 30/03-18 20:15

Bil endte på siden efter uheld på motorvej: Føreren er forsvundetBil endte på siden efter uheld på motorvej: Føreren er forsvundet

Hvad der umiddelbart kunne ligne et udramatisk solouheld på Frederikssundsmotorvejen fredag aften, tog en noget uventet drejning, da politiet ankom.

storybild

Efter et uheld på Frederikssundsmotorvejen er føreren af den forulykkede bil er forsvundet. (Billede: Hovedstadens Beredskab)

Her viste det sig nemlig, at føreren af den forulykkede bil var pist forsvundet. Derfor efterlyses bilisten nu af Københavns Vestegns Politi.

»Vi vil gerne i kontakt med føreren og anbefaler vedkommende til at melde sig selv,« siger vagtchef Lars Jørgensen.

Uheldet skete i retning mod Motorring 3 ved Vejby kort før klokken 19. Politiet ved endnu ikke hvorfor bilisten tog flugten efter uheldet, men Lars Jørgensen har en formodning om, at vedkommende enten er fortumlet eller har noget at skjule, så som spritkørsel.

»Vi har vidner, som har set en mand gå ved motorvejen og sidde op ad en lygtepæl, men vi ved endnu ikke, om han var føreren af den pågældende bil,« siger vagtchefen.

Idet bilen endte i rabatten efter uheldet, har Frederikssundsmotorvejen ikke været lukket.

Efter et uheld på Frederikssundsmotorvejen er føreren af den forulykkede bil er forsvundet. (Billede: Hovedstadens Beredskab)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Demonstranter ved Forligsen: 'Nok er...
bt.dk
Aviciis ekskæreste med hjerteskærende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx