Af - 30/12-16 12:36; Opdateret: 30/12-16 14:07

Efter fundet af Emilies lig: Nu beder familien danskerne om hjælpEfter fundet af Emilies lig: Nu beder familien danskerne om hjælp

På tog-, bus- og tankstationer landet over er der opsat plakater i forbindelse med eftersøgningen af Emilie Meng. Men efter hendes lig er fundet, beder familien nu om hjælp til at fjerne plakaterne.

storybild

Over hele Danmark, i Sverige, Norge og syd for grænsen mod Tyskland blev der i forbindelse med eftersøgningen af Emilie Meng sat efterlysningsplakater op.

Plakaterne, som er oversat til mange forskellige sprog, hænger på diverse stationer og offentlige pladser rundt omkring i Danmark og i udlandet. Foto: Scanpix.

Men disse mange hundrede plakater er der - efter liget af Emilie juleaftensdag blev fundet i en sø ved Regnemarks Bakke i Borup - ingen grund til at lade blive hængende.

Det mener Emilies egen familie, som nu beder danskerne om hjælp til at tage plakaterne ned igen.

På Facebook skriver et medlem af familien:

- Eftersom Emilie nu er blevet fundet beder familien jer om, at tage efterlysningsplakaterne ned igen, skriver hun og takker samtidig for al støtte og hjælp i den svære tid.

Torsdag aften gik 2.500 mennesker med tændte fakler sørgemarch for Emilie Meng i Korsør.

De mange fremmødte gik ruten fra stationen, som Emilie ville have gået - og måske også gik af - den aften hun forsvandt for fem måneder siden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anfører Kjær støttede dopingdømt...
bt.dk
Trump aflyser møde med Nordkorea: Læs...
bt.dk
LTF-medlem udvises af Danmark
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx