Af JEPPE ELKJÆR ANDERSEN - 24/05-17 15:09

Polterabend gik helt galt: Politiet mødte op med maskinpistolerPolterabend gik helt galt: Politiet mødte op med maskinpistoler

En polterabend endte helt galt i weekenden. Et slagsmål udviklede sig mellem to grupper af personer på et tog på linjen Lille Nord mellem Hillerød og Helsingør i det nordsjællandske

storybild

(Billede: Scanpix)

En polterabend endte helt galt i weekenden. Et slagsmål udviklede sig mellem to grupper af personer på et tog på linjen Lille Nord mellem Hillerød og Helsingør i det nordsjællandske. Politiet blev tilkaldt, og den kommende brudgom måtte spendere natten på politistationen.

Det skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten for weekenden.

Politiet stod klar med maskinpistoler, da toget med de to kæmpende grupperinger anløb Hillerød Station. Der havde nemlig været meldinger om knivstikkeri på toget.

»Klokken 18.09 fik vi en anmeldelse om, at der skulle være noget slagsmål/knivstikkeri i toget fra Helsingør med ankomst ved Hillerød Station. Så vi fik patruljer frem derude, og det viste sig at være to grupperinger, der var kommet op at toppes inde i toget, og der var ikke noget knivstikkeri,« forklarede vagtchef Martin Bakke fra Nordsjællands Politi til Frederikborg Amts Avis lørdag.

Storvildtjæger mast ihjel af den elefant, hans kammerat netop havde skudt
Storvildtjæger mast ihjel af den elefant, hans kammerat netop havde skudt

Det viste sig dog, at der ikke var en kniv involveret i slagsmålet mellem de to grupper. En person følte sig åbenbart så presset af situationen, at vedkommende truede med at have en kniv.

Flere politipatruljer stod klar, da toget kom ind på Hillerød Station. Her fandt politiet ud af, at den ene gruppe af personer var en polterabend.

Dansk stjerne var pludselig HELT nøgen på tv: - Det var ikke godt
Dansk stjerne var pludselig HELT nøgen på tv: - Det var ikke godt

En person blev anholdt af politiet, oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten. Personen var meget højrøstet og blev ved med at råbe. Derfor besluttede politiet at tage den berusede mand med på stationen, så han kunne sove sin brandert ud.

Politiet oplyser, at den person, der måtte med på stationen og tilbringe natten, var den 29-årige brudgom. Han blev i samme ombæring sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

I døgnrapporten beskriver politiet anholdelsen af brudgommen således:

'Det viste sig, at en 29 årig kommende brudgom under sin polterabend havde været impliceret i uro og uorden i toget. Efterfølgende ville han ikke efterkomme politiets anvisninger, hvorfor han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.'

Annas halskæde bar på en hemmelighed, som hun end ikke selv kendte til
Annas halskæde bar på en hemmelighed, som hun end ikke selv kendte til

I alt bestod de to grupper af personer af godt ti personer, og bortset fra den ene anholdelse endte situationen uden større problemer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'OK18 handler om noget HELT andet end...
bt.dk
Rane Willerslev: Jeg har både angst...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Camilla Framnes afslører: Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx