Af Ritzau - 05/05-16 20:47; Opdateret: 06/05-16 05:34

Motorcyklist og passager dræbt ved ulykke i RandersMotorcyklist og passager dræbt ved ulykke i Randers

En 31-årig mand og en 26-årig kvinde mistede livet, da motorcyklen kørte sammen med en bil.

storybild

To personer har torsdag aften mistet livet i en motorcykelulykke i Randers. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox)

En motorcyklist og en passager har torsdag aften mistet livet i en trafikulykke på Gammel Silkeborgvej i Randers, oplyser politiet.

Motorcyklen forulykkede klokken 19.11, fortæller Christian Riis, der er vagtchef hos Østjyllands Politi.

- Motorcyklen kørte sammen med en bil. De to personer, som befandt sig på motorcyklen, er afgået ved døden, fortæller vagtchefen.

Efter at have været i kontakt med de pårørende oplyser politiet tidligt fredag morgen, at der er tale om en mand på 31 og en kvinde på 26 år. Hun var fra lokalområdet, og han beskrives som værende fra Himmerland.

Der foreligger endnu ikke nærmere detaljer om årsagen til ulykken på Gammel Silkeborgvej. Men oplysninger fra Rådet for Sikker Trafik viser, at netop sammenstød med biler er blandt de hyppigste årsager til alvorlige motorcykelulykker.

Rådet oplyste i marts i år, at de typiske motorcykelulykker for eksempel sker, fordi venstresvingende biler overser motorcyklerne. Også biler, som kører ud fra sideveje og ikke bemærker motorcykler i høj fart, tegner sig for mange ulykker.

Ifølge Rådet for Sikker Trafik viser tal fra Vejdirektoratet, at der i perioden fra 2010 til 2014 skete 884 alvorlige motorcykelulykker i Danmark. Det vil sige ulykker med enten dødelig udgang eller alvorlig tilskadekomst.

Ulykken i Randers var torsdagens anden alvorlige trafikulykke. Tidligere på dagen forulykkede to biler ved Visborg nær Hadsund. Også her var der tale om en ulykke med to dødsofre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet deler billede - hvem har set...
bt.dk
DR-tillidsmand om massive...
bt.dk
Kommentator om S-formandens...
bt.dk
X Factor-deltager i store problemer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx