18/06-17 13:15; Opdateret: 18/06-17 13:48

Dansk buschauffør hyldes: Kørte omvej for at fuld pige kunne komme sikkert hjemDansk buschauffør hyldes: Kørte omvej for at fuld pige kunne komme sikkert hjem

En kvindelig buschauffør fra Aarhus reagerede hurtigt, da en ung pige vaklede ud af bussen natten til lørdag.

storybild

En kvindelig buschauffør fra Midttrafik ydede natten til lørdag en service udover det sædvanlige, hvilket efterfølgende har fået en passager i bussen til at skrive et opslag på Midttrafiks hjemmeside, hvor hun takker chaufføren for den fine gestus.

Vibeke Tofteby skulle have natbussen fra Aarhus Rutebilstation til Rønde, da der kom en ung og meget fuld pige ind og spurgte, hvordan hun komme med uden penge.

Fuld mand trykkede på tilfældig knap i elevator - nu hyldes han som helt
Fuld mand trykkede på tilfældig knap i elevator - nu hyldes han som helt

- Straks var der flere passagerer der tilbød at betale hendes billet. Bussen kørte dog ikke omkring Skødstrup, så hun ville bare med så langt hun kunne komme. Da vi kom til sidste stop inden Skødstrup vaklede hun ud af bussen, skriver hun i sit opslag, der har fået over 20.000 likes på under et døgn.

Da buschaufføren så, hvordan den unge kvinde havde svært ved at holde sig på benene, fik hun kaldt hende tilbage til bussen.

TV: Her redder heltemodig betjent tørstig hund fra druknedøden
TV: Her redder heltemodig betjent tørstig hund fra druknedøden

- Den kvindelige chauffør var synligt bekymret for hende og kaldte hende tilbage og tilbød at køre omkring Skødstrup og sætte hende af der. Det tog hun imod og chaufføren undskyldte overfor os andre at bussen ville nå Rønde 4 minuttet forsinket 😄 hvilket ingen på nogen måde havde noget imod, skriver hun i opslaget.

Overfor TV2 Østjylland forklarer Vibeke Tofteby, at hun i første omgang var lidt bange for, at chaufføren skulle få problemer på grund af den ændrede rute, men indtil videre har 23.000 personer tilkendegivet, at de mente, chaufføren gjorde det eneste rigtige.

Fødevarestyrelsen advarer: Smart grill-trick er farligt
Fødevarestyrelsen advarer: Smart grill-trick er farligt

- Det var en virkelig god oplevelse. Den unge kvinde vinkede og takkede, da hun blev sat af i Skødstrup, siger Vibeke Tofteby til TV2 Østjylland.

LÆS OGSÅ: Elever føler sig svigtet: Har fået mareridtsbesked kort tid før studenterkørslen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eriksen snydt for drømmen: Manchester...
bt.dk
Drama på fly: Pilot lagt i håndjern...
bt.dk
Dansk festival storhyldes i udlandet:...
bt.dk
Motorvej åbnet igen: Anholdelse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx