Af Julie Laurs Bundgaard - 18/01-18 14:50

Mistænkes for grov voldtægt på natklub: Har du set denne mand?Mistænkes for grov voldtægt på natklub: Har du set denne mand?

Overgrebet fandt sted i det populære gå-i-byen-sted Kødbyen.

Potentiel gerningsmand - seksuelt overgreb

Videoen er leveret af Københavns Politi.

Københavns Politi beder offentligheden om hjælp med at identificere en mulig gerningsmand i sagen om et seksuelt overgreb, der fandt sted i december.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Mistænkte beskrives som værende mand, 20-25 år, mellemøstlig af udseende, lys i huden med mellemlangt sort hår, korttrimmet fuldskæg og tætsiddende brune øjne.

På gerningstidspunktet var han iført en sort bluse, med et orange logo på brystet, mørk mellemlang jakke, sorte bukser, sorte sko og en orange kasket med skyggen i nakken og en pandelok i spændehullet.

Se billede af den mistænkte her:

»Der er tale om et groft seksuelt overgreb i nattelivet og vi håber derfor meget at offentligheden kan hjælpe med at finde gerningsmanden,« siger politikommissær Anne Katrine Kristensen.

Hvis du kan genkende manden på billedet eller har informationer, som kan hjælpe politiet i deres efterforskning, bedes du kontakte Københavns Politi på 114.

Det efterlyser desuden vidner, som har været på Jolene Bar tidligt om morgenen den 2. december.

Groft seksuelt overgreb

Overgrebet af en 19-årig kvinde fandt sted, mens hun opholdte sig på Jolene bar i Kødbyen i København natten til den 2. december.

»Vi håber, at videoovervågningen kan føre os frem til en konkret mistænkt inden for kort tid,« sagde Anne Katrine Kristensen, til BT i starten af december måned.

Det virker nu til at have lykkedes.

Hvordan den unde kvinde har det, ønskede politiet dengang ikke at komme nærmere ind på.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Skoleskyderi i USA: Nu ved politiet,...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx