14/07-14 07:16

To indiske håndboldspillere fundet på HovedbanegårdenTo indiske håndboldspillere fundet på Hovedbanegården

En DSB-ansat på Københavns Hovedbanegård opdagede to unge indere og tilkaldte politiet.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

To indiske håndboldspillere blev tidligt mandag morgen opdaget på Københavns Hovedbanegård. Det var en DSB-ansat, der fandt de to unge indere og tilkaldte politiet.

I alt forsvandt 11 indiske håndboldspillere lørdag fra et stævne i Dronninglund. Fire af dem blev fundet i Vanløse søndag og bragt i politiets varetægt. Dermed er fem indere fortsat savnet.

- Den DSB-ansatte vidste godt, at de var savnet, og de fortæller også, at de er håndboldspillere, og at deres træner har deres pas, fortæller vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix.

Fire af 11 indiske håndboldspillere er fundet
Fire af 11 indiske håndboldspillere er fundet

De to indere blev fundet lidt efter klokken 04.30, og vagtchefen kan endnu ikke fortælle, hvorfor inderne befandt sig på Hovedbanegården.

- De bliver nu forenet med de fire andre, så nu håber vi da, at resten dukker op i løbet af mandagen, siger vagtchefen.

De første fire indere blev fundet i et Sikh Tempel i Vanløse. De har forklaret, at de løb væk, fordi de frygtede at blive fysisk afstraffet af deres ledere.

Politiet: Forsvundne indere var bange for at få klø
Politiet: Forsvundne indere var bange for at få klø

De 11 indere, der lørdag forsvandt under det internationale håndboldstævne Dronninglund Cup i Dronninglund i Nordjylland, er mellem 12 og 20 år.

Lørdag aften skulle truppen have rejst samlet med toget fra Aalborg til København for at rejse videre med fly fra Kastrup til Indien. Truppen er nu rejst uden de 11 indere - hvoraf de fire altså nu er pågrebet.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx