Af - 07/05-15 09:10

Se kortet: I disse byer køber man mest sexlegetøjSe kortet: I disse byer køber man mest sexlegetøj

Randrusianerne køber mere end dobbelt så meget sexlegetøj som den gennemsnitlige dansker, viser undersøgelse.

storybild

Stifteren af sinful.dk, Mathilde Mackowski (billedet, red.), er overrasket over Randers' topplacering. (Billede: MX-grafik / sinful.dk)

Randers giver resten af landet baghjul, når det kommer til salg af sexlegetøj. Det viser en landsdækkende undersøgelse på baggrund af mere end 100.000 sexlegetøjs-ordrer fra sex-shoppen sinful.dk, der har holdt antal køb op imod indbyggertallet i alle landets kommuner.

Her indtager Randers en fornem førsteplads, idet man køber 2,09 gange så meget som gennemsnitsdanskeren, mens Jordrup og Rømø må nøjes med sølv og bronze.

Er du interesseret i nyheder fra det østjyske, så like MX AARHUS her.

”Det er ret overraskende, at det lige er Randers, synes vi. Men noget kan tyde på at de er meget aktive i sengen og generelt nysgerrige i forhold til deres sexliv, når de køber mere end dobbelt så meget som den gennemsnitlige dansker,” siger Mathilde Mackowski, der er stifter af firmaet til metroxpress.

Hun synes på ingen måde, at Kronjyderne skal skamme sig over førstepladsen.

”Nu bliver de jo ofte drillet lidt deroppe, men her slår de altså igen. Og det her synes jeg godt de kan prale med, de er jo helt fremme i bussen på det her område.”

Hos Randers kommunes såkaldte 'kondomeri' overrasker undersøgelsen Janni Watson, der er koordinator for Seksuel Sundhed.

”Jeg har ikke nogen forklaring på det. Men jeg oplever da, at folk ikke går og er sexforskrækkede i Randers, men at folk tværtimod går op i sikker og sjov sex,” siger hun.

Sinful.dk vil af hensyn til deres kunders privatliv ikke oplyse præcis hvilke produkter der særligt hitter i Randers. Men årets bestsellere generelt er en såkaldt 'magigwand'-vibrator til kvinder, mens mændende går efter diskrete onani-produkter, som kan stå fremme uden nogen umiddelbart kan se hvad det er.

Tjek hvordan det står til i dit eget postnummer HER

Mest sexede byer
Mindst sexede byer

​​​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Skær ned på mayonnaise for tarmenes...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx