Af - 02/12-16 17:42; Opdateret: 02/12-16 22:32

Hypnotisør misbrugte 16-årig pige i et år: Fik hende til at kaste op med sin penisHypnotisør misbrugte 16-årig pige i et år: Fik hende til at kaste op med sin penis

En 42-årig hypnotisør er tiltalt for flere gange at have forulempet en ung kvindelig klient seksuelt.

storybild

Den anklagede hypnotisør skriver på sin hjemmeside, at man ikke kan blive udsat for noget, man ikke har lyst til, mens man er i trance. Alligevel udnyttede han en 16-årig pige seksuelt gennem et helt år. (MODELFOTO) (Billede: Scanpix/IRIS/MODELFOTO)

En 42-årig mand fra Storkøbenhavn har over for politiet indrømmet, at han igennem et år gentagne gange har misbrugt en 16-årig pige seksuelt i forbindelse med sit erhverv som hypnotisør.

Det skriver BT, der har fået aktindsigt i sagen, som skal for Retten i Glostrup i næste uge.

I mindst otte tilfælde har manden udnyttet, at den unge pige har været under hypnose. Det har han blandt andet gjort ved at føre sin finger op i hendes skede og i seks tilfælde ved at føre sin penis ind i hendes mund, til han fik udløsning.

I et enkelt tilfælde fik pigen tårer i øjnene og kastede op undervejs, fremgår det af sagsakterne. Misbruget fandt sted mellem juli 2015 og juni i år.

Hypnotisør om misbrug af 16-årig pige: - Hun ville selv
Hypnotisør om misbrug af 16-årig pige: - Hun ville selv

‘Flyttet til Østen’
Af hypnotisørens egen hjemmeside fremgår det ellers ifølge BT, at man ikke er i fare for at blive udnyttet, mens man er i trance.

‘Hypnose virker kun, hvis du selv ønsker at blive hypnotiseret og man kan derfor ikke få nogen til at gøre noget imod deres vilje. Det er IKKE muligt at hypnotisere nogle mod Deres vilje, eller få Dem til noget, som De ikke selv ønsker. Skulle hypnotisøren bevæge sig ud over de aftalte emner, vil klienten automatisk komme ud af hypnosen,’ skriver han blandt andet.

Hjemmesiden er nu blevet lukket ned, og hvis man besøger den, får man blot følgende meddelelse:

Hej, Som jeg har fortalt flere af mine klienter igennem de sidste 4-5 år, så har jeg haft en drøm om at kunne flytte til østen, som nu endelig kan realiseres :-) Derfor har jeg lukket nu.

Risikerer fire års fængsel
Da den 42-årige hypnotisør har tilstået over for politiet, forventer anklagemyndigheden, at der bliver tale om en hurtig rettergang.

Manden er anklaget efter paragraf 220 i straffeloven, som omhandler personer, der ‘ved groft misbrug af en persons arbejdsmæssige, økonomiske eller behandlings- eller plejemæssige afhængighed skaffer sig samleje med den pågældende.’

Strafferammen for den paragraf er fire års fængsel. Desuden forventes det, at manden kan blive dømt til at skulle betale en økonomisk erstatning til den 16-årige pige, og at han vil blive frataget retten til at beskæftige sig med børn og unge under 18 år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Tidligere Premier League-stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx