Af - 26/03-15 15:32; Opdateret: 26/03-15 15:57

Se de beskidte billeder: Bager får sur smiley for snavs og skidtSe de beskidte billeder: Bager får sur smiley for snavs og skidt

En nu protesterende og sur bager fik ikke sin næsten ligeså sure smiley for et dårligt øje, men for skidt, snavs og dårlig rengøring. Se hvad striden handler om.

Bildstrecke im Grossformat »

- Det er ikke rimeligt og jeg vil klage, for så slemt er det altså ikke, lyder det i dag fra bagermester Don P i Slagelse, som netop har haft besøg af Fødevarestyrelsens kontrol.

Kontrolbesøget bonnede ud i en sur smiley og en bøde på 5.000 kroner.
Ifølge Fødevarestyrelsens kontrolrapport blev der fundet ' gammel snavs, sortebelægninger langs kanter på lager ved kølerum, langs ovnen og skabsborde.

Se billeder af bageriet i galleriet øverst i artiklen!

- Vi har et meget gammelt bageri, og det er rigtigt, at tingene meget hurtigt kommer til at se snavsede ud, men vi har ikke gammel skidt som de skriver, for vi gør jo rent hver dag, og har også altid tidligere fået gode smileys, så nu klager vi over afgørelsen, for det er ikke fair, siger Peter Michael Sørensen til Metroxpress.

Ulækker sushi-bar får bøde: Spækbræt var sort af mug
Ulækker sushi-bar får bøde: Spækbræt var sort af mug

Fødevarestyrelsen fulgte ved besøget op på et tidligere kontrolbesøg fra februar i år, hvor bageriet også blev kritiseret for sin rengøring. Flere forhold var bragt i orden, men alligevel følte Fødevarestyrelsen, altså at det var på sin plads at give bageriet en bøde på 5000 kroner.

Sur smiley til populær buffet-kæde
Sur smiley til populær buffet-kæde

- Allerede efter første besøg gik vi i gang med at skaffe rengøring udefra, og nu har vi lavet en aftale med et firma, for selvfølgeligt skal her altid være helt rent over det hele, erklærer Peter Michael Sørensen.

Læs hele kontrolrapporten her.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Khader: Danmark bør boykotte fodbold-VM
bt.dk
Superliga-klub bløder: Præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx