14/01-18 22:26

Teenager overfaldet og truet med kniv på gaden i AalborgTeenager overfaldet og truet med kniv på gaden i Aalborg

Politiet leder efter gerningsmanden til et overfald søndag aften og vil også gerne tale med vidner.

storybild

Nordjyllands Politi leder efter vidner til et røverisk overfald i et grønt område i det østlige Aalborg søndag aften, hvor en 16-årig blev slået, sparket og truet med en kniv. Blandt dem, som politiet gerne vil i kontakt med, er et ungt par, som hjalp drengen efter overfaldet. Scanpix/Mads Claus Rasmussen/arkiv

Aalborg. Nordjyllands Politi efterlyser vidner til et røverisk overfald søndag aften, hvor en 16-årig dreng blev slået og sparket og truet med kniv på Skallerupvej i det østlige Aalborg.

Det lykkedes gerningsmanden at stikke af med en tegnebog med kort og sygesikringsbevis. Det oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Overfaldet skete kort før klokken 18 på et grønt område på Skallerupvej i nærheden af Saltumvej.

Gerningsmanden havde en jagtkniv med et længere blad, som han brugte til at true drengen på livet. Han uddelte desuden slag og spark, inden han forsvandt fra stedet med drengens tegnebog.

Overfaldsmanden beskrives som en mand, der er mørk i huden og taler dansk med udenlandsk accent. Han er omkring 20 år og 180 centimeter høj.

Under overfaldet havde han sorte bukser på af mærket Adidas, en sort hættetrøje, en sort kasket med bøjet skygge, sorte sko og hvide strømper.

Blandt de vidner, som politiet gerne vil tale med, er et par på omkring 25 år, der kom forbi stedet og kom den 16-årige til undsætning, da overfaldsmanden stak af.

Drengen har fortalt, at parret fulgte ham til Saltumvej, oplyser politiet.

Politiet kender ikke parrets identitet. De to unge opfordres til at henvende sig til politiet.

Både de og andre vidner, der kan have set overfaldet eller gerningsmanden, kan ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx