02/09-13 07:45

Skydegal Brøndby-fan anholdt: Ramte flere bilerSkydegal Brøndby-fan anholdt: Ramte flere biler

En ung mandlig Brøndby-fan gik amok med et splattergevær på motorvejen på vej til Jylland.

storybild

Her ses Brøndby-fans på tribunen. Disse fans har dog ikke nødvendigvis noget med den skydegale fan at gøre. (Billede: Jacob Erbahn / Arkivfoto)

Flere bilister blandt andet en tysk lastbilchauffør blev ramt flere gange, da en ung mand fra København i aftes affyrede flere skud med et splattergevær mod andre biler på den fynske motorvej. Manden, der er Brøndbyfan, havde været i Aalborg og se sit hold tabe endnu en gang i Superligaen.

Læs også: Her er Superligaens bedste fans

Manden blev anholdt ved halv et tiden i nat ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen. Flere bilister havde forinden ringet til politiet og sagt, at der var blevet skudt mod dem. Manden sad på passagersædet med geværet ud af vinduet og skød på de biler, de overhalede.

Læs også: Brøndby blev igen sparket ned i mørket

Bilen blev standset ved betalingsanlægget, og den skydegale passager blev anholdt. Han er sigtet for overtrædelse af våbenloven og for forstyrrelse af offentllig ro og orden. Splattergeværer bruges normalt på lukkede baner, og er omfattet af våbenloven. Der kræves våbentilladelse til den type våben, oplyser Fyns Politi.

Udover geværet lå der 2500 patroner i bilen.

Fyns Politi var i forvejen opmærksom på, at der blev spillet fodbold i Jylland. FC København spillede i Viborg, mens Brøndby altså spillede i Aalborg.

For nylig gik fans fra FC København amok på en østfynsk rasteplads og overmalede blandt andet et hollandsk ægtepars bil og campingvogn med sprayvogn, og det gik også ud over en lastbil-chauffør, der lige havde fået omlakeret sin lastbil.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Legendarisk stjerne gør endelig comeback
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx