Af - 05/01-16 09:11

Kim Kardashian afslører sine nytårsforsætKim Kardashian afslører sine nytårsforsæt

Realitystjernen har flere forskellige store planer for 2016.

Bildstrecke im Grossformat »

År 2015 var et stort år for Kim Kardashian, hvor hun netop nåede at blive mor for anden gang. Men der er også lagt i kakkelovnen til et stor 2016, eftersom hendes popularitet bare stiger og stiger.

Og som en god start på året har realitystjernen - som så mange andre - nogle nytårsforsæt, som skal hjælpe hende med at holde fokus. Også selvom hun fortælle, at hun ikke rigtig 'tror på dem'.

Kim Kardashian deler første søde babybillede af sin nye søn
Kim Kardashian deler første søde babybillede af sin nye søn

- For at være ærlig så går jeg ikke så meget op i nytårsforsæt. Jeg har haft nogle før, men jeg tror ikke på dem. For nogen er de gode som kickstart, men jeg kan godt lide at sætte mål i løbet af året, skriver hun på sin app.

Ikke desto mindre har hun fortalt, hvad hun gerne vil have ud af det kommende år, og det er vidt forskellige ønsker, følgerne blev præsenteret for. Ifølge stjernen er planen at tabe babyvægten, og så er der store planer for huset, hun deler med rapperen Kanye West og resten af familien.

Citybois laver en Kim Kardashian
Citybois laver en Kim Kardashian

- Jeg vil gerne være færdig med vores hjem næste år, så vi arbejder hårdt for at overholde deadlines, så det bliver færdig, skriver hun.

Derudover vil stjernen også gerne rejse mere og planlægge ture med den nyligt udvidede familie.

- Jeg vil gerne planlægge flere sjove weekendture med mine Twitter-følgere, som jeg ikke har mødt endnu. Jeg vil også gerne planlægge en West-familie ferie - det er et projekt i sig selv at finde tiden, fortæller 35-årige Kim.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian 'vælter internettet' igen

LÆS OGSÅ: Kim eller Kamilla? Denne kvinde ligner Kim Kardashian på en prik

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Se Kardashian-familiens vilde forvandling

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx