Af Maria Christine Madsen - 09/08-17 09:33

Julie stukket 15 gange med en stjerneskruetrækker: - Han gik efter min hals, mit bryst, mit ansigt og mine øjneJulie stukket 15 gange med en stjerneskruetrækker: - Han gik efter min hals, mit bryst, mit ansigt og mine øjne

Under et ellers fredeligt møde om deres fælles søn blev Julies eksmand tilsyneladende aggressiv. Så aggressiv, at han rejste sig, trak en stjerneskruetrækker op fra sin taske og råbte, at han ville slå hende ihjel.

storybild

MODELFOTO. Kvinden på billedet har ikke noget med sagen at gøre. (Billede: Ólafur Steinar Gestsson)

Sådan forklarer 47-årige Julie, der ønsker at være anonym, selv det, der skete på et offentligt kontor i København for otte måneder siden, hvor hun blev stukket femten gange med en stjerneskruetrækker.

Det fortæller hun til Frederiksborg Amts Avis.

Hendes eksmand er nu tiltalt for forsøg på manddrab, og retssagen mod ham begynder onsdag.

Julie blev skilt fra eksmanden for fjorten år siden, men siden har de to ofte mødtes for blandt andet at tale om deres fælles søn på 15 år. Det var også det, de gjorde den dag den 18. januar. Til Frederiksborg Amts Avis fortæller Julie, at hun og hendes tidligere samlever - som har fået en ny kæreste - tidligere har haft konflikter, men at han aldrig før har overfaldet hende.

Men det var det, der ifølge tiltalen skete den januardag.

Julies nuværende mand, som hun har en ti-årig datter med, var også med til mødet, og det var ham, der nåede at kaste sig frem mod eksmanden, da han trak stjerneskruetrækkeren frem, så det første stik kun ramte med lav kraft - lige ved hendes hjerte, forklarer hun selv.

»Det hele er stadig så uvirkeligt, og jeg kan stadig vågne og tænke, at det hele kun var et ækelt mareridt. Men det var meget virkeligt. I den efterfølgende tumult blev jeg jagtet gennem flere lokaler og stukket 15 gange eller flere. Han gik efter min hals, mit bryst, mit ansigt og mine øjne. Jeg kæmpede med arme og ben, og min mand fik også afværget en del af huggene, inden flere vidner fik grebet ind og overmandet min eksmand, der er kæmpestor og enormt stærk,« siger Julie til Frederiksborgs Amts Avis.

Siden det brutale overfald har eksmanden siddet varetægtsfængslet.

Da skaderne efterfølgende blev gjort op, stod det klart, at Julie var blevet stukket 15 gange med skruetrækkeren, havde et brækket kindben, en hjernerystelse, blodansamlinger i maven, en flækket overlæbe og et piskesmæld.

Én ting var de fysiske skader, men til Frederiksborgs Amts Avis forklarer Julie, at det er de psykiske, der har ramt hende hårdest, og at hun hver dag kæmper med angst, ikke tør være alene hjemme og har mareridt - ligesom det har været hårdt at skulle fortælle sit barn, at far prøvede at slå mor ihjel.

Retssagen begynder onsdag, hvor eksmanden er tiltalt for forsøg på manddrab og for vold.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx