Af - 14/09-16 08:13; Opdateret: 14/09-16 10:00

Iben: - Jeg blev djævleuddrevet som 16-årigIben: - Jeg blev djævleuddrevet som 16-årig

En ung kvinde forklarer at Faderhuset kører videre forklædt som et normal hotel. Selv blev hun djævleuddrevet af et af medlemmerne som 16-årig, forklarer hun.

storybild

Iben Katrine Pastell-Andersen var ansat på det hotel, som flere tidligere medlemmer af Faderhuset i dag driver på Lolland. Privatfoto

Selvom frikirken Faderhuset officielt er opløst, så hævder ung kvinde nu, at være blevet djævleuddrevet som 16-årig på Bandholm Hotel på Lolland, som mange af de tidligere medlemmer i dag driver.

- Jeg fik arbejde på hotellet og var der i første halvår af 2014. Jeg var 16 år. Og mens det virker som et helt normal hotel udefra, så er det det slet ikke indefra. Det var ren fanatisme og alt handlede om, at man skulle adlyde Gud, siger den i dag 19-årige Iben Katrine Pastell-Andersen.

Sexanmeldt præst har haft sin gang i flere af landets teenage-kirker
Sexanmeldt præst har haft sin gang i flere af landets teenage-kirker

Hun har valgt at fortælle sin historie efter, at Faderhusets kontroversielle leder forleden hævdede at alle religiøse aktiviteter stoppede da man opløste kirken per 1. januar 2014.

- Det passer ikke. Da jeg på et tidspunkt fik et angstanfald blev jeg djævleuddrevet af stedets massør. Han pressede mig ned, og sagde jeg skulle slappe af, og begyndte at råbe ting som 'åh gud tag denne djævle ud af denne pige'. Det var dybt ubehagelig og grænseoverskridende, og det var nok der, jeg indså, at noget var helt galt.

En kirkeleders bekendelser: - Ja, vi havde sex. Undskyld
En kirkeleders bekendelser: - Ja, vi havde sex. Undskyld

Som medarbejder på hotellet opdagede hun også, at at der var en slags bibelskole for børn på hotellet.

- Der var mange børn, måske 20 stykker, som kom der hver dag og gik i skole. De blev undervist at Faderhus-medlemmerrne. De skulle synge om jesus og sådan nogle ting. Det var slående, hvordan børnene altid makkede ret, når der blev sagt noget.

Ruth Evensen bekræfter overfor metroxpress at flere tidligere medlemmer af Faderhuset rigtig nok driver hotellet, men hun fastholder i en SMS, at der ikke foregår religiøse aktiviteter.

- Jeg kan kun sige, at vi ikke driver religiøse aktiviteter eller bibelskole, hvilket i øvrigt ikke er kriminelt. Vi kan desværre ikke tilbyde dæmonuddrivelse, selv om Jesus gjorde det flittigt. Det gider vi simpelthen ikke. De kommer alt for hurtigt tilbage i onde mennesker. Folk må selv rode med deres indre dæmoner. Det er ikke mit ansvar, skriver hun og betegner Ibens anklager som 'sludder'.

'Bøssespil' og nutellasex i præstebolig: Grufulde sex-anklager mod dansk præst
'Bøssespil' og nutellasex i præstebolig: Grufulde sex-anklager mod dansk præst

Der er registreret en egentlig privatskole på hotellet, bekræfter Lolland Kommune.

LÆS OGSÅ: Præst ved Kalundborg er fængslet for overgreb på børn

LÆS OGSÅ: Anmeldt frikirkepræst har tv-show i USA

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx