Af - 25/01-14 11:29; Opdateret: 25/01-14 11:46

Altan-drabet: I dag bliver 28-årige Nikolaj bisatAltan-drabet: I dag bliver 28-årige Nikolaj bisat

Den 28-årige familiefar Nikolaj Dyrner, som den 14. januar blev fundet med halsen skåret over på sin vens altan, bliver her til formiddag bisat syd for København.

storybild

Den 28-årige familiefar Nikolaj Dyrner, som den 14. januar blev fundet med halsen skåret over på sin vens altan, bliver her til formiddag bisat. (Billede: Facebook)

Nikolaj Dyrner forsvandt fra jordens overflade den 9. januar for fem dage senere at dukke op igen på en vens altan i Lyngby nord for København med halsen skåret over.

I dag klokken 11 bliver den 28-årige familiefar bisat i en kirke i Karlslunde syd for København.

Savnet familiefar er fundet død på altan i Lyngby
Savnet familiefar er fundet død på altan i Lyngby

Ifølge BT, som er på plads ved kirken, vajer flaget på halv i den iskolde blæst, imens familie og venner ankommer for at sige et sidste farvel.
 
Der er plads til cirka 100 mennesker inde i kirkerummet, men på grund af det massive fremmøde, er der i Sognegården ved siden af kirken opstillet en skærm, så dem, der ikke kan få plads i kirken, også kan følge med i ceremonien.

Dræbte Nikolajs kæreste:  Jeg ryster af smerte i hjertet
Dræbte Nikolajs kæreste: Jeg ryster af smerte i hjertet

Den 28-årige familiefar efterlader sig barn og kæreste, og sær sidstnævnte udtrykte sin forståelige frustration over at have mistet sin 'soulmate', som hun skrev det på Facebook:

- Tanken om, at du ikke kommer mere, får min krop til at ryste af smerte i hjertet .. Elsker dig Nikolaj Dyrner og vil fortælle vores søn, hvilken fantastisk far du var.

Dræbte Nikolaj Dyrners kusine er V-borgmester
Dræbte Nikolaj Dyrners kusine er V-borgmester

Rystende detaljer om mordet
Detaljerne omkring døds-øjeblikket chokerede, da det kom frem, at den sigtede i sagen, T, angiveligt havde sin kæreste og dennes barn liggende i et tilstødende værelse, da mordet blev udført.

Sigtet for Nikolaj-drab giver hullet forklaring
Sigtet for Nikolaj-drab giver hullet forklaring

Efter mordet, som var kulminationen af et skænderi, blev liget af Nikolaj Dyrner rullet ind i et rødt dynetæppe og lagt ud på altanen. Her blev det nøje anbragt under en bunke skrammel, så det ikke var til at se.

Politiet fandt liget fem dage efter, at Nikolaj Dyrner var blevet meldt savnet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx