Af - 23/05-16 18:07

Hit om dansk sexvideo med ung pige bliver fjernet af SpotifyHit om dansk sexvideo med ung pige bliver fjernet af Spotify

En meget omtalt sexvideo fra Nordsjælland er baggrunden for et populært Spotify-hit. Den svenske streamingtjeneste vil nu fjerne nummeret.

Bildstrecke im Grossformat »

Den meget omtalte sag om en grov række korte sexvideoer fra Nordsjælland, hvor en pige under 18 år får stukket flere ting op i sit underliv, tager nu en bizar drejning.

En ung rapartist fra Sydfyn har således lavet musiknummeret 'Belveder Og Ketcher', hvor teksten – og titlen – direkte henviser til de genstande, som fire unge drenge penetrerer pigen med.

Flere medier har tidligere rapporteret, hvordan videoerne i høj grad er blevet distribueret blandt unge i hele landet.

I rapperen Klukz' nummer lyder teksten blandet andet: 'For hun vil have en ketsjer og en Belvedere (Populær vodka, red.) op i hendes skræv.'

Grov sexvideo af folkeskole-elev delt blandt tusindvis af unge
Grov sexvideo af folkeskole-elev delt blandt tusindvis af unge

Nummeret, der blev lagt på Spotify i starten af maj, er blevet afspillet mere end 15.000 gange og har tilmed sat sig på andenpladsen på hitlisten 'Denmark Viral 50'.

Manden bag nummeret er 19-årige Andreas Frederiksen, der er gymnasieelev på Sydfyn. Han har angiveligt ikke selv set videoen, men fortæller at han blev inspireret til teksten af en række venner via en Facebook-gruppe.

- Jeg har skrevet med pigen på videoen på Snapchat, og jeg spurgte, om hun havde hørt min sang. Hun synes, det var lidt tarveligt og bad mig tage den ned.

- Men jeg ved ikke helt, om jeg vil pille den ned. Jeg synger jo ikke direkte til hende, og jeg nævner ingen navne – og jeg har heller ikke set videoen.

- Der er mange, der hører min sang, og synes den er sjov.

Sexvideo af Sofie delt på nettet: - Ingen kunne gøre noget ved det
Sexvideo af Sofie delt på nettet: - Ingen kunne gøre noget ved det

Videoen, som sangen henviser til, har ført til, at politiet har tildelt bøder for videredistribution af børneporno til to af drengene, der optræder i de i alt fire klip.

I et skriftligt svar til metroxpress forklarer Spotify, at sangen har fået lov at ligge på deres streamingtjeneste, fordi de ikke har mulighed for at gennemlytte alt det materiale, som de tilbyder lytterne.

- Der findes over 30 millioner sange på Spotify, og vi lægger over 20.000 numre op hver dag. Musikken i vores katalog kommer fra hundredetusinder af forskellige pladeselskaber og distributører fra hele verden. Det er også dem, der har ansvaret for indholdet, som de leverer.

- Ulovligt indhold eller materiale, som fremkalder had mod racer, religion, seksualitet og så videre, bliver ikke tolereret, lyder det fra Fredrik Westin, kommunikationsmedarbejder i Spotify.

Spotify har nu tænkt sig at fjerne det populære nummer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Skisportsstjerne har scoret...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx