Af - 14/01-16 19:12

Forvirret turist: Hvad sker der for jeres tv om natten?!Forvirret turist: Hvad sker der for jeres tv om natten?!

En turist har på de sociale medier udtrykt sin undren over dansk tv om natten. Danskere er mærkelige, konkluderer han.

Bildstrecke im Grossformat »

Reddit-brugeren "rzyua" er på besøg i Danmark. Og det er indtil videre hverken Den lille Havfrue eller Amalienborg, der har gjort størst indtryk på den nyankomne turist.

- Jeg er i Danmark lige nu og jeg tændte lige for tv'et i mit hotelværelse for at se, hvad der bliver sendt (...) Jeg startede med at zappe rundt mellem kanalerne, indtil jeg nåede til DR Ultra. Det jeg så der, undrede mig virkelig, skriver brugeren og uddyber, hvad det var han så på den danske børnekanal.

- Overvågningsmateriale af en form for industriel bygning, inklusiv toiletkameraer. Folk, der ret højlydt tømte deres tarme. En fyr, der satte en grøn slim-fælde op for en narcissistisk bodybuilder. En fyr, der klemte en bums ud på sin næse. Hvad f..... sker der for det?, siger brugeren med henvisning til DR Ultras - noget alternative - underholdningsprogram.

GALLERI: Her er alt det slik vi savner fra barndommen
GALLERI: Her er alt det slik vi savner fra barndommen

Herefter begynder de andre brugere at drille den stakkels turist og bilde ham ind, at kanalen viser liveoptagelser af indsatte om natten.

- Lol, det er bare fængselskanalen. Det er ret normalt, skriver brugeren "Fokken_Prawns_"

En anden bruger, der kalder sig "oxdui" forsøger at bilde brugeren ind, at "Ultra" står for "ultra-maksimum sikkerhed", der er det højeste sikkerhedsniveau, der findes i danske fængsler med de farligste indsatte.

"Averagemonkey" fortæller, at programmet også har en god bonuseffekt, da det er med til at reintegrere de indsatte i samfundet efter deres løsladelse, fordi de bliver genkendt på gaden. Det hjælper dem med motivation til at få sig et stabilt liv bagefter, skriver brugeren.

13 helt skøre beskeder fra bedsteforældre
13 helt skøre beskeder fra bedsteforældre

Turisten er dog ikke helt overbevist om hverken det ene eller det andet og spørger flere gange, om ikke det er falsk og efter manuskript, men ingen af brugerne er indtil videre gået til bekendelse.

"Tomatocake" gør det kun endnu værre for den stakkels turist, da han fortæller, hvad DR ellers viser:

- Nogle gange viser de (DR, red.) også nærbilleder af folk, der sover, fortæller brugeren.

- Hvorfor? Vil jeg egentlig vide det?, svarer den forvirrede bruger, mens en anden bruger opfordrer ham til at skifte kanal og se DR Ramasjang.

- Det gør jeg nu. En klovn sover i et badekar fyldt med farverige bolde. Danskere er mærkelige, konkluderer han.

LÆS OGSÅ: GALLERI: 33 af de skøreste danske nummerplader nogensinde

LÆS OGSÅ: Nyt studie: Derfor skal kvinder få mange børn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx