Af Ingelise Skrydstrup - 06/08-17 10:11

Øjenvidner rystede over knivdrab på åben gade: 'Han er stukket halvt ihjel og ligger i en blodpøl'Øjenvidner rystede over knivdrab på åben gade: 'Han er stukket halvt ihjel og ligger i en blodpøl'

Det kunne være en scene i en amerikansk actionfilm, men det skete i Vejgaards-kvarteret i Aalborg lige midt i aftensmaden.

storybild

(Billede: Rasmus Skaftved)

Efter et spektakulært sammenstød mellem tre biler i krydset mellem Langelandsgade og Østre Allé kl. 18:03, vælter de involverede ud ad bilerne og begynder et megaslagsmål med både køller og knive. Minutter senere ligger en 27-årig knivdræbt på gaden. Godt 20 minutter senere anholder politiet en 24-årig mand i nærheden af gerningsstedet, men han er nu løsladt, fortæller Anders Uhrskov, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi.

»Efter aftenens og nattens efterforskning og vidneafhøringer, mener vi nu, at vi har et overblik over hændelsesforløbet. Der er tale om et internt opgør i det kriminelle miljø og vi søger fortsat efter personer, som vi gerne vil i kontakt med. Men selvom den 24-årige har været i nærheden af gerningsstedet, betyder det ikke, at han skal varetægtsfængsles, så han blev løsladt i løbet af natten« siger Anders Uhrskov.

Vicepolitiinspektøren rutter ikke med informationerne, fordi politiet stadig er i gang med efterforskningen.

Men vidner har rystede fortalt til TV2 Nord, hvad de oplevede, da det hele skete.

Nemlig, at det var helt bevidst, at bilerne kørte sammen. Og kort efter sammenstødet stiger en stor rockerlignende type med lyst hår ud af den sorte Mercedes med et jernrør i hånden og løber efter en person op af Langelandsgade i retning mod handelsskolen.

»Han er forslået og løber af sted. Det er tydeligt at se, at rockertypen går efter en bestemt person - en tynd, spinkel person af udenlandsk herkomst. Efter den rockerlignende type kommer en mand spænende, som råber et navn gentagne gange. Han råber efter den rockerlignende type, at han vil slå ham ihjel,« siger vidnet til TV2 Nord.

Yderligere tre-fire personer løber ned af Langelandsgade - i samme retning som rockertypen og den flygtende. Alle er bevæbnet med jernrør.

Sekunder senere ser vidnet en person ligge på jorden ved handelsskolen. 'Han er stukket halvt ihjel og ligger i en blodpøl', fortæller vidnet til TV2 Nord, hvorefter personerne stikker af sted ad Langelandsgade med retning mod byen.

Buschauffør Svend Aage Jensen kom forbi gerningsstedet, mens den dræbte stadig lå blødende på jorden.

»Uha, det er forfærdeligt at se sådan noget, hvor blodet bare pøler ud af vedkommende efter alle de knivstik... Og jernstang - det har han også fået. Det er forfærdeligt,« siger Svend Aage Jensen til TV2 Nord.

Flere vidner i området bekræfter samme historie.

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov vil ikke hverken be-eller afkræfte de mange vidneudsagn.

»Vi har et godt indblik i persongruppen bag, men vi skal stadig finde ud af, hvem der har haft hvilke roller. Vi har fortsat et stort efterforskningsarbejde foran os. Derfor vil jeg heller ikke nu fortælle detaljer om hverken antallet af personer, fund af spor på stedet, grupperinger eller mordvåben,« siger Anders Uhrskov.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx