Af - 08/03-14 12:21

Aarhusiansk SF'er siger nej til FolketingetAarhusiansk SF'er siger nej til Folketinget

SF's politiske leder i Aarhus har sagt ellers tak til en periode i Folketinget. I stedet bliver det partifællen Sanne Rubinke, der skal vikariere.

storybild

SF's Thomas Medom har takket nej til at drible en tur i Folketinget. I stedet jonglerer han videre i Aarhus Byråd. (Billede: Polfoto/Casper Dalhoff/arkiv)

Aarhus Kommunes rådmand for sociale forhold og beskæftigelse, SF'eren Thomas Medom, har sagt ellers tak til en periode som vikar for sit parti på Christiansborg. Det skriver han på Twitter.


Derfor bliver det i stedet partifællen Sanne Rubinke, der skal vikariere for den tidligere skatteminister Jonas Dahl, som går på barselsorlov i fire uger. Rubinke er byrådsmedlem og viceborgmester i Odder Kommune.

Ups: Her er valgkampens største brøler
Ups: Her er valgkampens største brøler

- Jeg kan godt lide at være der, og jeg ser frem til det. Det er en ny situation, nu hvor vi ikke er med i regeringen længere. Jeg skal hjælpe, hvor der er brug for det, og det kan for eksempel være inde for social- og beskæftigelsesområdet eller omkring miljø og energi, siger Sanne Rubinke til TV2 Østjylland.

Sanne Rubinke har tre gange tidligere vikarieret i SF's folketingsgruppe - senest i foråret 2013, hvor partifællen Eigil Andersen var sygemeldt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx