Af - 05/03-14 23:54

Ny ‘knalde-app’ truer danske dating-siderNy ‘knalde-app’ truer danske dating-sider

- Alle i branchen mærker den, også her, siger direktør hos Elitedaters til mx.dk.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Verdens hurtigst voksende dating-app, Tinder, stormer frem blandt danske unge, som i stor stil går på dates efter at have udvekslet få korte beskeder på telefonen og set et par portrætfotos.

Fake video går viralt: 'Reporter' vil knalde forsvundet 20-årig
Fake video går viralt: 'Reporter' vil knalde forsvundet 20-årig

Dermed truer gratis-appen traditionelle dating-tjenester som Dating.dk, Single.dk og Elitedaters.dk, hvor brugerne traditionelt først mødes efter tidskrævende brevvekslinger.

- Tinder vokser eksplosivt. Ingen er upåvirkede, selv om ikke alle vil indrømme det. Alle i branchen mærker den, også her, siger Nigel E. Rasmussen, direktør hos Elitedaters, til metroxpress.

Spillet hvor du skal knalde din lækre veninde
Spillet hvor du skal knalde din lækre veninde

- Selvfølgelig kan de store dating-sites mærke den, siger samfundsforsker Troels Schultz Larsen.

- Tinder har på få måneder skabt et lille opbrud på dating-markedet. Det, at Tinder er trendy, sjov, ekstremt effektiv og gratis, truer de store betalings-dating-portaler, siger Schultz Larsen.

Tinder har fået kritik for at være overfladisk, fordi man med med et fingerstrøg på skærmen ‘swiper’ til venstre, hvis man synes, at en person er uattraktiv og til højre, hvis man ‘er interesseret’.

Dansk gangbangdronning
Dansk gangbangdronning "ordnede" kun 94 mænd

- Det er noget pjat. Også i byen afviser singler hinanden på udseendet. Så det er ikke en svaghed, men det kan være trussel mod Tinder, hvis nogle forkaster den, fordi den får et omdømme for at være en knalde-app, siger han.

Tinders opfinder har i internationale medier forsøgt at nedtone omdømmet ved at sige, at Tinder er velegnet til at finde venner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx