Af - 02/07-17 18:13

Kunder raser efter konkurs i dansk børnebutik: 'Det er så dårlig stil'Kunder raser efter konkurs i dansk børnebutik: 'Det er så dårlig stil'

Flere kunder på Trustpilot raser, efter børnebutikken Babyhome.dk meldte sin konkurs i denne uge. Kunderne havde bestilt varer til deres børn, men pakken kom aldrig.

storybild

(Billede: Scanpix/Arkiv)

Marie Tofte Brenneche var en af dem, som havde bestilt varer hos Babyhome.dk, inden nogen vidste, de var gået konkurs. Hun havde købt to sutter fra dem til sin baby, men efter halvanden uge opdagede hun noget besynderligt.

Omstridt leverandør af hjemmepleje går konkurs
Omstridt leverandør af hjemmepleje går konkurs

- Jeg havde bestilt to sutter til min baby og får så en bekræftelse på mail om, at de havde modtaget min ordre. Men en uge efter havde de annulleret betalingen, det kunne jeg se på min netbank, siger Marie Tofte Brenneche.

Selvom den nybagte mor ikke fik trukket pengene for varen alligevel, så synes hun, at det er dårlig service, at de ikke skriver ud til deres kunder, når varen ikke kommer.

Dansk mobilselskab er kollapset - kunder går amok
Dansk mobilselskab er kollapset - kunder går amok

- Jeg synes, det er så dårlig stil, at de ikke lige melder det ud. Der er mange, der har spildt deres tid på det. Selvom det ikke er fedt at indrømme, at man er gået konkurs, så skulle de have meldt det ud. Der er mange kunder, der har ventet på deres varer, men ikke har fået dem, siger Marie Tofte Brenneche.

Kunderne ventede på deres varer - men fik dem aldrig.
På Trustpilot er der flere, som skriver, at de havde bestilt varer, de aldrig fik. En kvinde fik aldrig den dåbskjole, hun havde bestilt. Ligesom Marie Tofte Brenneche kunne hun se, at varen blev annulleret, men fik aldrig besked fra Babyhome.dk. En anden kunde skrev selv til børnebutikken og spurgte efter sin vare, hvor hun så fik en mail om, at den var annulleret.

Tidligere tennisstjerne går konkurs med stor gæld
Tidligere tennisstjerne går konkurs med stor gæld

Der er 1.956 anmeldelser af butikken på Trustpilot og 76,7 procent af dem er på fem stjerner. Deres problemer synes at ske, efter de er gået konkurs.

BTMX har kontaktet ejeren Jane Flagstad, der ikke har vendt tilbage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Mary fik Frederik til at græde: Læs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx