Af Jeppe Pedersen - 17/10-17 08:48

Svinedyre billetpriser i ny svømmehal forarger: 'Jeg føler mig snydt'Svinedyre billetpriser i ny svømmehal forarger: 'Jeg føler mig snydt'

Folk raser over de skyhøje priser.

storybild

Billetpriserne er alt for dyre, mener flere fra den nye svømmehal på Frederiksberg, Flintholm Svømmehal. (Ikke den på billedet. (Billede: Søren Bidstrup)

Den nye svømmehal på Frederiksberg, Flintholm Svømmehal, bliver kraftigt kritiseret for at have for høje billetpriser.

Det skriver TV 2 Lorry.

Svømmehallen åbnede i sommer, og her koster det 290 kr. for en hel familie, der skulle have lyst til at tage en tur i vandet.

Og det har fået folk til at rase.

»Jeg føler mig snydt! Jeg vil derfor ikke længere benytte mig af den nye svømmehal, men tager hellere i Frederiksberg Svømmehal,« siger Iben Andersen, som er bogholder og bruger Flintholm Svømmehal til varmtvandgymnastik hver uge til TV 2 Lorry.

I Flintholm Svømmehal koster en børnebillet i weekenden 65 kroner. Til sammenligning koster en billet i kommunens anden svømmehal, Frederiksberg Svømmehal, kun 20 kroner.

Som du kan se herunder, er det altså over dobbelt så dyrt at tage i svømmehallen hos Flintholm Svømmehal i forhold til Frederiksberg ældrere svømmehal på Helgesvej.

Flintholm SvømmehalBarn (2-16 år) hverdag: 55,-Barn (2-16 år) weekend: 65,-Voksen hverdag: 65,-Voksen weekend: 80,-Kilde: Water & Wellness Flintholm

Frederiksberg SvømmehalBarn (0-15 år) hverdag: 20,-Barn (0-15 år) weekend: 20,-Voksen hverdag: 43,-Voksen weekend: 43,-Kilde: Frederiksberg Svømmehal

Kritikken er samtidig nået ud blandt de politiske aktører. Sine Heltberg, socialdemokratisk kommunalbestyrelsesmedlem og rådmand i Frederiksberg Kommune, har forslået kommunalbestyrelsen at sænke priserne i den nye svømmehal.

Men det kan hun godt glemme alt om, mener Frederiksbergs viceborgmester, Morten Jung, fra de Konservative.

»Man betaler for, hvad man får i den nye svømmehal. Der er desuden fri prissætning på de ydelser, der går udover, hvad en almindelig svømmehal tilbyder,« siger Morten Jung til TV 2 Lorry og peger på, at hvis man blot vil have baner at svømme på, kan man bare tage i Frederiksberg Svømmehal.

I den nye svømmehal, der dækker over 6.400 m2, kan man benytte en svømmehal med 25 meter bassin, rutsjebaner, et badeområde med 3 bassiner, en wellness-afdeling, café og idrætsgymnastikhal.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Madskolen: Derfor skal du ikke være...
bt.dk
Sportsdirektør om racisme-bemærkning:...
bt.dk
Voldsomt overfald: 23-årig kvinde...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx