Af Ritzau - 02/07-17 16:16; Opdateret: 02/07-17 16:41

41-årig fængslet for at forsøge at dræbe bekendt med kniv41-årig fængslet for at forsøge at dræbe bekendt med kniv

Lørdag blev en 33-årig mand stukket med en kniv i Holbæk. En 41-årig bekendt er søndag varetægtsfængslet.

storybild

En 33-årig mand blev lørdag aften stukket ned med en kniv i Ladegårdsparken i Holbæk. (Billede: Scanpix/Henrik Ole Jensen/arkiv)

En 41-årig mand er søndag blevet varetægtsfængslet frem til 25. juli. Han blev anholdt lørdag aften og sigtet for at forsøge at stikke en bekendt ihjel i sin lejlighed i Holbæk.

Det oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Den bekendte er en 33-årig mand, som efterfølgende blev sendt til Rigshospitalet. Han var i alvorlig, men stabil tilstand.

Anklager Anja Liin oplyser søndag eftermiddag, at den seneste melding er, at han stadig er indlagt på Rigshospitalet, og at hans tilstand fortsat er stabil. Derfor har det endnu ikke været muligt at høre den 33-åriges side af sagen.

Ved grundlovsforhøret søndag erkender den 41-årige mand, at han stak den bekendte med en kniv i lejligheden. Han nægter dog, at der er tale om drabsforsøg.

- Det var meget sparsomt, hvad der kom frem, og jeg kan ikke rigtigt sige mere af hensyn til efterforskningen, siger Anja Liin.

Ifølge anklageren har der kun været de to mænd i lejligheden.

- Men der har selvfølgelig været nogle i opgangen, som har mærket det tumult, som det har afstedkommet efterfølgende, siger hun.

Politiet fik lørdag aften kort før 19.30 en melding om en blødende mand i boligkvarteret Ladegårdsparken i Holbæk. Her fandt politiet en person på gaden, som var blevet stukket med en kniv.

- Han udpeger gerningsstedet. På gerningsstedet træffer vi en person, som, vi antager, er gerningsmanden. Så han bliver anholdt, sagde vagtchef Lars Galasz om overfaldet lørdag.

Lørdag aften undersøgte politiet gerningsstedet, som er en lejlighed, for tekniske spor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx