Af Jeppe Elkjær Andersen - 25/07-17 12:21

Politiet efterlyser 16-årige Victoria: Har været forsvundet i over to månederPolitiet efterlyser 16-årige Victoria: Har været forsvundet i over to måneder

Politiet i Østjylland efterlyser den 16-årige pige Victoria Adelhaid Andersen. Hun har ikke været set siden 12. maj i år. Her forlod hun 'Ny-Start Markusminde', der er en institution i Sabro ikke langt fra Aarhus.

storybild

Victoria Adelhaid Andersen. (Billede: Privatfoto)

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.


Østjyllands Politi oplyser, at det ikke er første gang, Victoria Adelhaid Andersen er forsvundet fra Ny-Start Markusminde', men tidligere er hun vendt tilbage. Politiet frygter, at den 16-årige pige kan være gået under jorden. Det skyldes en række e-mails, som er sendt til Victoria Adelhaid Andersens mor og institutionen.

Politiet mistænker, at de e-mails er blevet sendt af personer, der har hjulpet hende med at forsvinde. I pressemeddelelsen skriver politiet:

'Både Victorias mor og institutionen har siden hendes forsvinden modtaget mails, der angiveligt skulle være fra Victoria, men politiet har mistanke om, at det er nogle andre, der står bag de mails, og at de også har hjulpet Victoria med at gå under jorden.'

Selvom Victoria Adelhaid Andersen har været forsvundet i mere end to måneder, så frygter de ikke, at der er sket den 16-årige noget. Men de understreger i pressemeddelelsen, at det er ulovligt, hvis man har hjulpet hende til at gå under jorden.

'Hvis nogen har hjulpet hende med at gå under jorden, er det en overtrædelse af straffelovens § 215, der siger, at: 'Den, som unddrager en person under 18 år forældres eller anden rette vedkommendes myndighed eller forsorg eller bidrager til, at han unddrager sig sådan myndighed eller forsorg, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år (jf. reglerne i § 261),'' lyder det i pressemeddelelsen.

Hvis du har oplysninger om, hvor Victoria Adelhaid Andersen befinder sig, eller hvem der kan have hjulpet hende til at forsvinde, så vil Østjyllands Politi gerne høre fra dig. De kan kontaktes på 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Legenden Iniesta takkede af i smal...
bt.dk
Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx