Af - 07/07-16 20:23

Så lækkert bliver vejret i weekendenSå lækkert bliver vejret i weekenden

Fredag byder på regn, men så kommer solen endelig på besøg igen.

storybild

(Billede: bax Lindhardt)

Det har været en særdeles regnfuld juli, men nu lader det til, vi endelig kan få et lille åndehul for vejrgudernes vrede.

Godt nok skal vi lige komme igennem en regnvejrstung fredag, men så får vi også belønning i weekenden, der byder på sol og varme.

Ding dong! Fem steder du kan blive cykel-klar i København
Ding dong! Fem steder du kan blive cykel-klar i København

- I morgen er der nogen sol først på dagen, men i løbet af eftermiddagen kommer der skyer ind, der bliver til regn og byger, som især i den sydlige del af landet kan være kraftige og med torden, siger vagthavende meterolog ved DMI, Dan Nilsvall, til Metroxpress.

Men heldigvis ser weekenden meget bedre ud end fredag, og der burde være rig mulighed for at lufte shorts og t-shirt.

- Lørdag ser det ud til, vi får tørvejr og der kommer lidt eller nogen sol og temperaturer på mellem 17 og 21 grader, siger Dan Nilsvall, der opfordrer de sol og varmehungrende til at glæde sig til søndag, hvor det gode vejr for alvor sætter ind.

- Søndag kommer sommervarmen, hvor det kan blive omkring 25 grader og varmest i den østlige del af landet. Snere på dagen kan vejret godt blive lidt varieret, og der er risiko for, der kommer en del tordenbyger ind over landet, siger han.

TV: Her dyrker studenter sex på åben gade i København
TV: Her dyrker studenter sex på åben gade i København

Og det gælder virkelig om at nyde weekenden, for næste uge er vi tilbage til det kølige og regnfulde vejr.

- Efter weekenden kommer det ustadige og kølige vejr tilbage, og det lader til at vare ugen ud, siger Dan Nilsvall til Metroxpress

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx