Af - 15/10-15 04:00

Almedin fanget i udvisnings-drama: Jeg kan ikke klare mereAlmedin fanget i udvisnings-drama: Jeg kan ikke klare mere

Den bosniske families udvisning af Danmark blev udsat, da faderen skar sig i hånden i lufthavnen. Nu fortæller 18-årige Almedin, hvordan han har det lige nu.

Optagelser fra den dramatiske morgen i lufthavnen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Almedin Fejzic befandt sig ikke i taxaen, da det skete tirsdag. Hans psykisk syge far skar sig i hånden i desperation over familiens udvisning af Danmark den morgen.

En ambulance blev tilkaldt - faderen og moderen blev kørt afsted, mens Almedin og hans lillebror blev kørt til Hundested, hvor Almedins klasselærer og plejemor har haft ham boende. Det er stadig svært for ham at tale om.

- Vi var kommet ud af bilen, da der var nogen, der skreg. Når jeg tænker på det, så får jeg det virkelig dårligt, fortæller Almedin til metroxpress.

Plejemor: Sådan har Almedin det nu
Plejemor: Sådan har Almedin det nu

Hans far er nu i behandling på psykiatrisk afdeling i Roskilde. Familiens udvisning er udsat, men ellers ved de ikke, hvad der skal ske.

- Det går stille og roligt. Men jeg er bare rystet over alle de ting, som er sket. Først udvisningen og så det med min far. Jeg tænker bare: Hvad er så det næste, der skal ske? Kan det blive værre?, siger Almedin.

Advokat: Lægers skøn negligeres i udvisningssager
Advokat: Lægers skøn negligeres i udvisningssager

- Jeg håber på at finde en løsning på det her, for jeg kan ikke klare mere. Der er sket mange ting, som er virkelig dårlige. Jeg håber, at der sker noget godt, siger Almedin, der før udvisningen gik på Frederiksværk Gymnasium.

Metroxpress har været i kontakt med Rigspolitiet, som oplyser, at der ikke er nyt i sagen. Samtidig afviser de at kommentere nærmere på Almedins situation og datoen for en eventuelt hjemsendelse, da de som princip ikke udtaler sig om enkeltsager.

TV: Sådan gik det til, da Almedin skulle udvises fra Danmark
TV: Sådan gik det til, da Almedin skulle udvises fra Danmark

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx