Af - 26/04-15 16:54

22-årige Cecilie fra Herning er fundet igen22-årige Cecilie fra Herning er fundet igen

Midt - og Vestjyllands Politi har afblæst efterlysningen af Cecilie Michaelsen Buntzen. Hun er fundet i god behold.

storybild

Cecilie Michaelsen Buntzen, 22 år (Billede: Foto: Midt - og Vestjyllands Politi)

Opdatering kl. 16.49:

Midt - og Vestjyllands Politi oplyser nu via Twitter, at 22-årige Cecilie Michaelsen Buntzen er fundet igen i god behold. Politiet takker samtidig for hjælpen.

Vagtchefen oplyser deruover til metroxpress, at kvinden selv har rettet henvendelse til sin mor, hvorefter politiet har afblæst efterlysningen.
Cecilie Michaelsen Buntzen befandt sig i Aarhus, og Midt - Vestjyllands Politi bakker nu ud af sagen, lyder det fra vagtchefen, som ikke har yderligere kommentarer til sagen.


--------------------------------------------------------------------------------------------------
Midt - og Vestjyllands Politi efterlyser søndag eftermiddag den 22-årige Cecilie Michaelsen Buntzen fra Herning, som ikke er set siden søndag morgen kl. 05.10, hvor hun var på vej hjem fra en bytur sammen med nogle veninder.

- Vi har ingen anelse om, hvor hun er, og vi synes, at omstændighederne omkring hendes forsvinden er lidt mystiske, siger vagtchef Anders Olesen til metroxpress.

- Hun er på vej hjem fra byen sammen med nogle veninder i morges, og de går i en gruppe på fem personer, og hun sakker lidt bagud, og da de kommer frem til det sted, hvor de skal være, er hun væk, siger Anders Olesen fra Midt - og Vestjyllands Politi.

- Hun har en kæreste i Herning, som vi har snakket med, og der er hun ikke søgt hen. Vi har derudover haft en sporing på hendes telefon, og der er ikke længere noget signal på, men sidste gang, der var signal, var her i formiddag ude i Silkeborg. Det undrer vi os over, fordi hun ikke har nogen relation til Silkeborg, siger vagtchefen, som opfordrer offentligheden til at kontakte politiet, hvis de har set eller hørt til Cecilie Michaelsen Buntzen.

- Familien er bekymret, og det samme er vi, og derfor efterlyser vi hende, siger vagtchefen.

På Twitter har politiet givet denne beskrivelse af kvinden:

- Hun beskrives som kvinde, 22 år, 162 cm høj, lys brun skulderlangt hår, grønne øjne, mørk i huden, lyder det fra politiet, som også kommer med en beskrivelse af hendes påklædning.

- iført grå vinterjakke, grå hæklet cardigan, brun top med brede stropper, sorte bukser og lange grå støvler, skriver politiet.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx