Af - 03/06-16 16:59

Eks-rockeren Brian Sandberg er blevet lovlydig: Her er hans nye jobEks-rockeren Brian Sandberg er blevet lovlydig: Her er hans nye job

Fra en beskidt branche til en anden...

storybild

(Billede: Teitur Jónasson)

Brian Sandberg har gennem årene tiltrukket sig en del opmærksomhed for sin rolle i forskellige opsigtsvækkende sager, der strækker sig fra at være bodyguard for storsvindleren Stein Bagger til sigtet i en sag om drabsforsøg, da han var med i Hells Angels og senest da han måtte forlade Bandidos i såkaldt bad standing.

Men nu er han atter tilbage på den lovlydige sti, og han har fundet sig et arbejde, der skal fiansiere den nye tilværelse.

Ingen erstatning: Sandberg snydt for 103.000 kroner
Ingen erstatning: Sandberg snydt for 103.000 kroner

- Hej alle og tak for jeres nysgerrighed om hvad slags arbejde jeg har fået. Nu er jeg jo efterhånden blevet set af så mange forskellige alligevel. Som iøvrigt tager så sødt imod mig,når jeg tropper op foran deres dør, at jeg nu godt vil afsløre det for jer:
Jeg har gennem den sidste måned været noget så fedt som -
vaskeægte SKRALDEMAND 😎!!!!!!!, skriver Brian Sandberg på Facebook.

Og han er godt klar over, det ligger et stykke fra hans tidligere liv, hvor han havde tilnavnet Gucci-rockeren, men den nye rolle passer ham godt, forid han nu kan begynde at betale tilbage til samfundet.

Anders Stjernholm i nyt show: - Det er synd for Brian Sandberg
Anders Stjernholm i nyt show: - Det er synd for Brian Sandberg

- Og jeg er fucking stolt af det kan jeg love jer. OG nu hvor jeg har lavet så meget lort for vores samfund. Er det nu er på tide jeg giver lidt igen og fjerner jeres lort 💪, skriver han i opslaget, hvor han dog ikke fortæller, hvad firmaet hedder, da de har taget en risiko ved at ansætte ham.

- Så jo - der er langt vej fra at blive kaldt "Jetsetrocker" til at blive en
"Jetsetskraldemand" 😂 men jeg sover godt om natten nu!!

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra Brian Sandberg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx