Af Katrine Frederikke Wandrup - 07/09-17 17:30

Camilla blev kørt ned af cyklist og efterlyste ham – nu er han fundetCamilla blev kørt ned af cyklist og efterlyste ham – nu er han fundet

En ung kvinde, der blev mejet ned af en cyklist i august, har nu fundet sin gerningsmand.

storybild

Camilla Celine Jensen. Billedet til venstre er lige efter uheldet, hvor hun har en kæmpe bule i panden. Billedet til højre er en uge efter, hvor bulen er lidt mindre, men hvor hun i stedet er blevet blå/sort omkring øjnene. (Billede: Privat foto)

I august fik Camilla Celine Jensen en enorm bule i panden, to blå øjne, et ordentligt hul på hagen og en brækket hånd og lillefinger, da en cyklist kørte hende ned. Nu har hun fundet ham.

Den forslåede 23-årige Camilla Celine Jensen var så fortumlet, at hun takkede nej til cyklistens telefonnummer, efter han havde kørt hende ned i august. Men det fortrød hun bagefter og efterlyste ham derfor på Facebook – og nu er han fundet.

Hele situationen opstod, fordi Camilla Celine Jensen havde glemt at tjekke ud med sit rejsekort, efter hun var stået af en bus i Hellerup nord for København.

Hun var kommet fra bussen, over cykelstien og stod på fortovet, men vendte sig i det samme om, tog et skridt ud på cykelstien, og blev ramt af en cyklist, der kom i så høj fart, at hun slet ikke nåede at se ham, inden han pløjede hende ned.

'Jeg nåede ikke engang at tage fra og ramte med ansigtet direkte ned i asfalten. Da jeg kom til mig selv var der blod på fortorvet og jeg blødte kraftigt fra hagen,' skrev Camilla Celine Jensen i et Facebookopslag, som nu er slettet.

Cyklisten endte med at cykle videre efter sammenstødet, men Camilla Celine Jensen har gerne villet i kontakt med ham efterfølgende. For det første ville hun gerne fortælle ham, at hun havde slået sig men har det ok, og så ville hun også gerne høre, hvordan han selv har det.

Derfor skrev hun et nu slettet Facebookopsalg, hvor hun viste billeder af sit forslåede ansigt og beskrev uheldet.

En kvinde så opsalget og kontaktede hende. Kvinden mente at kende den mandlige cyklist – han var hendes svigerfar. Derfor fik kvinden Camilla Celine Jensens e-mail og kort efter skrev cyklisten til hende.

»Han fortalte, at han også havde slået sig og var blevet meget forskrækket. Jeg ved, at han slog sit ansigt og fik et blåt øje,« skriver Camilla Celine Jensen til TV2 Lorry.

Hun er rigtig glad for, at manden har kontaktet hende, og at hun nu har fået en afslutning på den ubehagelige oplevelse.

Endnu engang vil hun gerne understrege, at hverken hun eller manden har behov for at placere skylden for uheldet. Det var et uheld og ikke mere end det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trods klub-succes: Medie sætter...
bt.dk
Anders fik lavet ’Danmarks dummeste...
bt.dk
Efter historisk skandale: Lars von...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx