Af - 25/01-16 08:46

I dag må du med stolthed knalde en helt særlig tingI dag må du med stolthed knalde en helt særlig ting

I dag er det 'Bubble Wrap Appreciation Day' - officiel bobleplast-dag. Ifølge 'reglerne' fejres den ved, at man - helt uden skam - knalder løs.

Siden 1957 har verden kendt til bobleplast. Indhyllingsmaterialet, der gør en hver pakke fra posthuset ekstra sjov at modtage.

I dag - sidste mandag i januar - er det 'Bubble Wrap Appreciation Day' – officiel bobleplast-dag.

Det fremgår af hjemmesiden national-awareness-days.com.

Under beskrivelsen af 'Bubble Wrap Appreciation Day' står der, at man på denne dag ikke behøver at føle skyld, når man fordriver tiden med at poppe de små plastbobler. I stedet skal man være stolt omkring det og bare knalde løs.

Hvor længe endnu, der vil være bobleplast til at fejre den officielle bobleplast-dag med, vides ikke?

Verdens 'bedste knald' kan snart være fortid
Verdens 'bedste knald' kan snart være fortid

Sidste år meddelte firmaet bag bobleplasten, amerikanske Sealed Air, at de har skabt en ny version af indhyllingsmaterialet, som - desværre - ikke giver det klassiske knald. Versionen hedder iBubble Wrap, og lagrer i modsætning til den gamle version ikke luften i små separate huller, der tillader det velkendte 'pop'.

Dog er der ingen grund til at fortvivle. Sealed Air meddelte samtidig, at de ved siden af den nye version holder en lille produktion af den traditionelle bobleplast kørende.

10 gadgets du ikke kan undvære til sommerens festivaler
10 gadgets du ikke kan undvære til sommerens festivaler

Er du typen, der er ekstra glad for den tidsfordrivende plast, kan du på coolstuff.dk anskaffe dig en årskalender i netop bobleplast. Til beskrivelsen: Pop en plastboble hver dag i et helt år – det bedste år i dit liv - sælges en 122 x 39 centimeter stor kalender for den nette sum à 239 kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx