Af Maria Christine Madsen,Niels Pedersen - 05/05-18 16:26; Opdateret: 05/05-18 16:36

Efter stor eftersøgning: Teenage-pige fundet i liveEfter stor eftersøgning: Teenage-pige fundet i live

Hun er fundet.

storybild

Politi. Arkivfoto. (Billede: Nikolai Linares)

17-årige Jennifer Mai Jensen er lørdag eftermiddag blevet fundet efter at have været forsvundet i mere end et døgn.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Midt- og Vestsjællands Politi udsendte fredag aften en efterlysning af Jennifer Mai Jensen, der forlod sit hjem i Vipperød fredag morgen omkring klokken 08. Hun var i nedtrykt sindstilstand og medbragte ikke personlige ejendele.

Men efter en storstilet eftersøgning lykkedes det heldigvis en af politiets hundepatruljer at finde den efterlyste teenagepige lørdag eftermiddag klokken 15.40. Jennifer Mai Jensen blev fundet på loftet af familiens tidligere bopæl på Gl. Skovvej i Regnstrup.

'Jennifer er i live og uden skader, men dehydreret og naturligvis ked af sin situation. Hun er nu indbragt til Holbæk Sygehus med henblik på kontrol, ligesom hun er blevet forenet med hendes forældre,' skriver Midt- og Vestsjællands Politi i pressemeddelelsen, hvor de også takker alle dem, der har været med til at lede efter den 17-årige pige.

Eftersøgningen blev fokuseret i et område omkring Holbæk og Vipperød, som Jennifer Mai Jensen havde stærkest tilknytning til, og det gav heldigvis pote.

»Vi er bekymrede over den situation, der er lige nu, og vi tager den meget alvorligt,« sagde politiets vagtchef lørdag morgen, hvor hun endnu ikke var blevet fundet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Go' Morgen Danmark-vært har solgt...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmebølgen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx