Af Amalie Abildgaard - 03/05-17 06:38

25-årige Emma tjener penge på at få folk til at tænke over døden25-årige Emma tjener penge på at få folk til at tænke over døden

Da 25-årige Emma Christensen og hendes kæreste ventede deres fællesdatter, ville de lave et testamente, fordi de ikke var gift. Her gik det op for den tidligere jurastuderende, at det var en lang og uoverskuelig proces.

storybild

Emma startede i august 2016 virksomheden 'Familie Testamente', da hun gik hjemme med sin datter. Siden har virksomheden fået 13.000 henvendelser fra danskerne, der ønsker et testamente på under 24 timer.

Derfor fik Emma Christensen den idé, at hun vil gøre det lettere for danskerne at få nedskrevet, hvad der skal ske med dem, hvis ulykken og døden en dag indtræffer.

Målet var at gøre det uoverskuelige testamente overskueligt ved hjælp af telefonisk rådgivning og skræddersyet indenfor 24 timer.

En halv time senere havde Emma Christensen sin første kunde. I dag har virksomheden ‘Familie Testamente’, som startede i august 2016, taget fart.

»Det skulle egentlig være en stille og rolig hobby, mens jeg gik hjemme med min datter. I starten fik jeg omkring 100 henvendelser om måneden, mens virksomheden i dag får 2.000 henvendelser og omsætter for 6-700.000 kroner om måneden,« siger den 25-årige iværksætter.

Treårig norsk pige forsvandt fra børnehave: Nu kommer faren med en opsigtsvækkende udmelding
Treårig norsk pige forsvandt fra børnehave: Nu kommer faren med en opsigtsvækkende udmelding

Selv om ‘Familie Testamente’ indebærer at snakke om døden med klienterne, vælger Emma Christensen ikke at se det på den måde. Hun fokuserer på den hjælp, hun leverer til folk.

»Vi taler om dagen lang om, hvis uheldet er ude, og vi er nødt til at se realiteten i øjne, selv om vi håber, alle bliver gamle. Det nytter jo ikke, hvis man går fra hus og hjem, hvis pludselig kæresten dør,« siger Emma Christensen, der vurderer, at virksomhedens gennemsnitlige klienter er nybagte forældre og folk på 40-50 år.

Svensk politi pågriber mand efter brand i totalskadet moské
Svensk politi pågriber mand efter brand i totalskadet moské

Emma Christensen drømmer om at fortsætte ‘Familie Testamente’ og blive ved med at hjælpe folk med at tage stilling til, hvordan livet går videre for de efterladte.

»Det er vigtigt for alle, men især i en tid med dine, mine og vores børn kan det hurtigt blive meget kompliceret, hvis man ikke laver et testamente,« siger Emma Christensen.

Virksomheden har i dag tre jurister og 11 jurastuderende ansat i virksomheden.

18-årig kvinde mødte aldrig op på sit job: Nu er hun blevet fundet
18-årig kvinde mødte aldrig op på sit job: Nu er hun blevet fundet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Den svenske kongefamilie hylder...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Et af landets dyreste huse: Jensens...
bt.dk
Line købte frokost med sin finger:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx