Af - 14/07-16 11:15

Emilie er væk på femte døgn: Politiet undersøger nye sporEmilie er væk på femte døgn: Politiet undersøger nye spor

Politiet har fået nye spor i eftersøgningen af 17-årige Emilie Meng.

Bildstrecke im Grossformat »

Sydsjælland og Lolland Falsters Politi har modtaget en række nye henvendelser fra borgere, der kan have afgørende nyt i eftersøgningen af 17-årige Emilie Meng, der har været forsvundet siden søndag morgen.

I går udsendte politiet en pressemeddelelse, hvori man blandt andet efterlyste en personbil, der blev set standse op på Emilie Mengs rute hjem fra Korsør Station - og det kan nu have givet pote.

Politiet kommer med nyt spor i Emilie-sagen: - Vi leder efter ung mand
Politiet kommer med nyt spor i Emilie-sagen: - Vi leder efter ung mand

- Vi er gået i gang med at kigge på flere henvendelser, som vi har fået i går og i aftes, efter vi har offentliggjort den pressemeddelelse, fortæller vicepolitiinspektør ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi Søren Ravn-Nielsen til metroxpress.

Ingen har set noget til Emilie Meng, siden hun omkring klokken 04.00 søndag morgen forlod nogle veninder på Korsør Station efter en bytur. Forleden var der meldinger om, at politiet havde fundet livstegn fra pigen via Facebook, men det viste sig ikke at være rigtigt.

- Det har vist sig, da man undersøgte det nærmere, at der ikke har været livstegn - heller ikke på Facebook, som man ellers mente på det tidspunkt, siger vicepolitiinspektøren.

Emilies fætter til medie: - Jeg tror, nogen har gjort hende fortræd
Emilies fætter til medie: - Jeg tror, nogen har gjort hende fortræd

Emilie Mengs fætter, 19-årige Silas Witzner, fortalte i går til BT, at han frygter det værste for sin kusine. Han mener ikke, hun er stukket af hjemmefra, som politiet har luftet som en mulighed.

- Jeg tror desværre, der er sket hende noget. Hun er nok rendt ind i en person, som har gjort hende fortræd. Jeg tror ikke, hun er stukket af, fordi det ligner hende slet ikke, siger han.

Men politiet kan ikke udelukke noget endnu.

Familien er desperat: Dusør skal få Emilie hjem
Familien er desperat: Dusør skal få Emilie hjem

- Der er tre muligheder nu: Enten har hun selv valgt at være for sig selv i en periode, eller også er der sket en eller anden form for ulykke - eller også kan der være tale om en forbrydelse, siger viceinspektør Søren Ravn-Nielsen og supplerer:

- Vi kan ikke lægge os fast på noget. Vi har alle muligheder åbne, og vores efterforskning er ret bred i øjeblikket.

Da Emilie Meng sidst blev set søndag morgen, var hun iført en sort langærmet trøje med V-hals, lyseblå tætsiddende jeans og mørkeblå sportssko med hvid stribe. Hun medførte desuden en mørkegrå taske.

Frivillige indstiller eftersøgningen af 17-årige Emilie
Frivillige indstiller eftersøgningen af 17-årige Emilie

Politiet kan træffes på telefon 114.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx