Af Louise Petring - 20/04-18 17:32

Kendt hotelkædes filial skal betale stor bøde - gæst gjorde uhumsk fund Kendt hotelkædes filial skal betale stor bøde - gæst gjorde uhumsk fund

Et hotel i Middelfart har fået en bøde på flere tusinde kroner, da Fødevarestyrelsen fandt museeksrementer flere steder på hotellet i marts i år.

storybild

Comwell Middelfart mistede i marts sin elitesmiley, da Fødevarestyrelsen fandt museeksrementer flere steder på hotellet. (Billede: niels ahlmann olesen)

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Comwell Middelfart har fået en bøde på 30.000 kroner samt øjeblikkeligt forbud mod at producere mad, da Fødevarestyrelsen sidste måned fandt museeksrementer på stedet.

En gæst blev 12. marts i år mødt af en levende mus, da hun skulle til at sætte tænderne i frokostbuffeten. Derfor blev fødevarestyrelsen tilkaldt, hvorefter man blandt andet fandt muselort på en hylde på et buffetbord, bag et teknikskab, bag en reol på tjenergangen og på gulvet i et hjørne ved et køkken, vareelevatoren samt ved vareindleveringen i kælderen.

Simon Verheij, der er kommunikationsansvarlig i Comwell-kæden bekræfter, at hændelsen er sket og forklarer, at den voldsomme kulde i marts måned var årsag til, at Fødevarestyrelsen under tilsynet fandt syv mus.

»Perioden inden d. 12. marts satte kulden temmelig godt ind, og når man ligger sådan et sted som Middelfart, og det ved alle, der bor på landet, så kommer mus altså ind. Der er temmelig meget virvar i sådan et stort konferencekøkken, og mus er ikke ligefrem nogen, der pibler frem, når man er til stede,« siger Simon Verheij til Fyens Stiftstidende.

Under tilsynet fandt Fødevarestyrelsen dog også ud af, at der i køkkenet var fødevarer, der ikke var i emballage - blandt andet brød, pålæg og gryderetter.

Fødevarestyrelsen vurderede derfor, at der var en risiko for fødevaresikkerheden på hotellet.

Ifølge Simon Verheij gik der mindre end 24 timer, før køkkenet blev åbnet igen.

D. 14. marts var Fødevarestyrelsen endnu engang på besøg, hvor de dog kunne erklære, at forholdende var i orden, og hotellet har igen fået den glade 'elite-smiley' på papiret, som de siden 2015 har haft. Dette er første gang, de oplever mus på hotellet og har måtte lukke køkkenet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Superliga-bejlerne tager første stik!...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx